
Επιθέσεις κατά του κράτους Δικαίου οι επιθέσεις κατά δικαστικών, λέει ο Ν.Δένδιας
Οι επιθέσεις εναντίον δικαστικών λειτουργών είναι επιθέσεις εναντίον του κράτους Δικαίου, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν.Δένδιας μετά το μπαράζ επιθέσεων με εμπρηστικούς μηχανισμούς εναντίον λειτουργών της Δικαιοσύνης. Επιθέσεις δέχτηκαν επίσης ο Θ.Πάγκαλος, η κόρη του και το λογιστήριο του Ριζοσπάστη.
38
Οι επιθέσεις εναντίον δικαστικών λειτουργών είναι επιθέσεις εναντίον του κράτους Δικαίου, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας σχολιάζοντας τις επιθέσεις με εμπρηστικούς μηχανισμούς εναντίον λειτουργών της Δικαιοσύνης.
Τη δήλωση αυτή έκανε ο κ. Δένδιας στο περιθώριο του συνεδρίου για τη Στρατηγική Ανάπτυξη Αδριατικής – Ιονίου, που διοργάνωσε το υπουργείο Εξωτερικών σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και διεξάγεται στην Κέρκυρα.
Ο κύκλος των επιθέσεων περιελάμβανε τον αντεισαγγελέα Εφετών Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο οποίος είναι ο προϊστάμενος ερευνών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, τον εφέτη ανακριτή του Αρείου Πάγου Βασίλη Φούκα και τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου.
Επιθέσεις επίσης δέχτηκαν το κτίριο όπου στεγάζεται το λογιστήριο της εφημερίδας Ριζοσπάστης, καθώς και το πολιτικό γραφείο και το σπίτι της κόρης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Πάγκαλου. Δεν εξερράγη ο μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί έξω από το γραφείο του καθηγητή του Πανεπιστημίου της Αθήνας, εγκληματολόγου Γιάννη Πανούση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: «Οφθαλμός αντί οφθαλμού», απαντά ο Αραγτσί στις απειλές του Τραμπ
- Μεξικό: Κι άλλη δολοφονία δημοσιογράφου – Η 7η μέσα στο 2026
- Η Ακρόπολη και οι παροχές στους τουρίστες στο μικροσκόπιο της Libération – «Κάποιοι αναγκάζονται να ουρήσουν ανάμεσα στα μάρμαρα»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ζούμε περισσότερο αλλά όχι τόσο υγιείς
- Οι «Χούθι» χτύπησαν δεξαμενόπλοιο της Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά Θάλασσα – Πιθανώς και δεύτερο
- Η Boeing ζητά παρέμβαση ΗΠΑ για δάνειο της ΕΕ προς την Airbus

