Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μία γυναίκα και η εγγονή της σκοτώθηκαν σε δυστύχημα στη Λιοσίων

Μία γυναίκα και η εγγονή της σκοτώθηκαν σε δυστύχημα στη Λιοσίων

Μία 56χρονη γυναίκα και το πεντάχρονο εγγονάκι της έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα που σημειώθηκε στις 8:50 το πρωί της Παρασκευής στην οδό Λιοσίων. Στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από αμέλεια θα οδηγηθεί ο οδηγός φορτηγού που παρέσυρε τα θύματα. Αναζητούνται άλλοι δύο οδηγοί.

38

Μία 56χρονη γυναίκα και το πεντάχρονο εγγονάκι της έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα που σημειώθηκε στις 8:50 το πρωί της Παρασκευής στην οδό Λιοσίων, έξω από το σταθμό «Αττική» του Μετρό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Τροχαία, η γυναίκα πήγαινε την εγγονή της στον παιδικό σταθμό και βάδιζαν στο πεζοδρόμιο, όπου όμως ήταν παρκαρισμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, γι αυτό υποχρεώθηκαν να κατέβουν στον δρόμο.

Την ώρα εκείνη ένα μικρό φορτηγό κατασκευαστικής εταιρίας που μετέφερε πίσσα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έκανε έναν ελιγμό και παρέσυρε γιαγιά και εγγονή, τις οποίες πίεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ συνέχισε την τρελή πορεία του, προσέκρουσε σε ένα άλλο σταθμευμένο φορτηγάκι και σε ένα προπορευόμενο λεωφορείο του ΟΑΣΑ.

Το σταθμευμένο φορτηγάκι μετά τη σύγκρουση έπεσε πάνω σε κολώνα φωτισμού, την οποία έριξε, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε άλλα αυτοκίνητα.

Η 56χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία και το κοριτσάκι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της γιαγιάς. Λίγο αργότερα, όπως έγινε γνωστό και απο το Νοσοκομείο Παίδων υπέκυψε και η 5χρονη.

Ο 28χρονος οδηγός του φορτηγού θα οδηγηθεί το Σάββατο στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία εκτός από τον οδηγό του φορτηγού αναζητούνται άλλοι δύο οδηγοί προκειμένου να σχηματιστεί και σε βάρος τους δικογραφία.

Πρόκειται για τον οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο, αναγκάζοντας έτσι την 56χρονη και το κοριτσάκι να κατέβουν στο δρόμο όπου τις παρέσυρε το φορτηγό, καθώς και τον οδηγό του ΙΧ φορτηγού που επίσης ήταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο και παρασύρθηκε μετά το δυστύχημα με αποτέλεσμα να πέσει σε κολώνα φωτισμού και να τη ρίξει στο έδαφος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024