«Έχουμε το ταλέντο για να κερδίζουμε τους πάντες» δήλωσε ο Γιαννάκης
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Γιαννάνης και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, μίλησαν για την κλήρωση της ομάδας τους στη φάση των 16 της Ευρωλίγκα και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους, εάν οι «ερυθρόλευκοι» παίξουν με βάση τις δυνατότητές τους. Μάλιστα δεν έκρυψαν ότι στόχος τους είναι το Final 4.
89
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Γιαννάκης, μόλις ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα της κλήρωσης της Ευρωλίγκα, τόνισε: «Η κλήρωση γίνεται μόνο και μόνο για να μάθουμε τα ονόματα των αντιπάλων μας.
»Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι πολύ υψηλό και ως εκ τούτου όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, οι οποίοι έχουν παράδοση στην διοργάνωση και δίψα για διάκριση.
»Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλά και έχουμε το ταλέντο για να κερδίζουμε τους πάντες, αρκεί βέβαια να παίζουμε όπως πρέπει».
Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στην κλήρωση, δήλωσε:
«Η κλήρωση σε μεγάλο βαθμό ήταν αναμενόμενη, αφού με βάση τα κριτήρια που έχει θεσπίσει η Ευρωλίγκα ξέρεις με μεγάλη πιθανότητα τους αντιπάλους σου.
»Εμείς από την αρχή της χρονιάς έχουμε ως στόχο το φάιναλ φορ και, για να επιτύχουμε το στόχο μας, πρέπει να κερδίζουμε όποια ομάδα βρίσκεται στο δρόμο μας. Εύκολη ή δύσκολη μια κλήρωση δεν μπορεί να τη χαρακτηρίσει κανείς. Αυτό φαίνεται μόνο στο παρκέ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
- Ο Κόντης ήταν μία μεταφυσική τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
- Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Χάνει όλη τη σειρά με τη Βαλένθια ο Σλούκας!
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442