Χιονοπτώσεις από το πρωί της Παρασκευής στη βόρεια Ελλάδα
Χιονοπτώσεις σημειώνονται από το πρωί της Παρασκευής περιφερειακά της Θεσσαλονίκης, καθώς και στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα από την κακοκαιρία. Αλυσίδες για την κίνηση των οχημάτων απαιτούνται σε διάφορα σημεία.
Χιονοπτώσεις σημειώνονται από το πρωί της Παρασκευής περιφερειακά της Θεσσαλονίκης, καθώς και στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα από την κακοκαιρία. Αλυσίδες για την κίνηση των οχημάτων απαιτούνται σε διάφορα σημεία.
Από νωρίς το πρωί χιονίζει στη Χαλκηδόνα, στο Ωραιόκαστρο και στο Μελισσοχώρι, αλλά και στα ορεινά του Ζαγκλιβερίου και του Σοχού.
Από τα ξημερώματα χιονίζει, επίσης, περιφερειακά του νομού Σερρών, στο νομό Κιλκίς, στη Βέροια, αλλά και στην Κοζάνη.
Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο Φλώρινας – Καστοριάς μέσω Βίγλας και Βιτσίου.
Οι υπηρεσίες της Τροχαίας συνιστούν την προσοχή των οδηγών, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες συνέπειες από ενδεχόμενη επιδείνωση των συνθηκών χιονόπτωσης.
Την Πέμπτη, οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στη δυτική Πελοπόννησο προκάλεσαν προβλήματα στην ομαλή εκτέλεση των δρομολογίων του ΟΣΕ.
Το δίκτυο του Οργανισμού υπέστη ζημιές στο τμήμα μεταξύ Πάτρας και Πύργου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών και οι επιβάτες να προωθούνται στον προορισμό τους με λεωφορεία.
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα