Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Προς παράταση μέχρι το τέλος Ιουνίου η προθεσμία για την περαίωση
Στην παράταση της προθεσμίας για την υπαγωγή στη ρύθμιση για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων της περιόδου 2000 - 2006 αναμένεται να προχωρήσει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Η νέα προθεσμία θα λήγει στα τέλη Ιουνίου.
Την παράταση της προθεσμίας για την υπαγωγή στη ρύθμιση για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων της περιόδου 2000 – 2006 θα ανακοινώσει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Η αγορά ζητούσε επιμόνως την παράταση, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να κλείσουν τις εκκρεμείς υποθέσεις, χωρίς να «στεγνώσουν» τελείως από ρευστό.
Το ποσό που βεβαιώθηκε από την περαίωση πλησίασε τα 520 εκατ. ευρώ, ενώ ο στόχος του υπουργείου Οικονομικών ήταν το 1 δισ. ευρώ.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμη και σχετική νομοθετική ρύθμιση.
Η αγορά ζητεί παράταση για ένα εξάμηνο και εκτιμάται ότι η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας θα ικανοποιήσει το αίτημα αυτό.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!