Κυριακή 19 Ιουλίου 2026
weather-icon 35o
Νίκη των Πίστονς, επέστρεψε στις επιτυχίες η Φιλαδέλφεια

Νίκη των Πίστονς, επέστρεψε στις επιτυχίες η Φιλαδέλφεια

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών, οι Πίστονς σημείωσαν την πέμπτη διαδοχική νίκη τους στο NBA, επικρατώντας του Νιού Τζέρσεϊ στο «Όμπερν Χιλς Πάλας» του Ντιτρόιτ με 83-75. Η Φιλαδέλφεια κατέβαλε την αντίσταση των Κλίπερς με 100-92, το Ορλάντο νίκησε με 113-94 τους Μπουλς στο Σικάγο, ενώ νίκες πέτυχαν και οι Ρόκετς, Ντένβερ και Θάντερ...

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

66

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών, οι Πίστονς σημείωσαν την πέμπτη διαδοχική νίκη τους στο NBA, επικρατώντας του Νιού Τζέρσεϊ στο «Όμπερν Χιλς Πάλας» του Ντιτρόιτ με 83-75.

Μολονότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Ρίτσαρντ Χάμιλτον και Αντόνιο ΜακΝτάις, ενώ στις αρχές της δεύτερης περιόδου έχασαν και τον Ρασίντ Γουάλας, λόγω προβλήματος στο δεξί πόδι, η άμυνά τους και ο Αλεν Αϊβερσον είχαν τις… απαντήσεις. Ο «Answer» τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι υποχρέωσαν τους Νετς σε ποσοστό ευστοχίας 37.3% εντός πεδιάς και συγκομιδή 75 πόντων, που είναι η χαμηλότερή τους στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Στο μεταξύ, η Φιλαδέλφεια επέστρεψε στις νίκες, αφού κατέβαλε την αντίσταση των Κλίπερς στο «Στέιπλς Σέντερ» του Λος Αντζελες με 100-92. Πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι υποχρέωσαν την ομάδα από την «Πόλη των Αγγέλων» στην πέμπτη διαδοχική ήττα της, ήταν ο Αντρέ Ιγκουοντάλα με 28 πόντους.

Το Ορλάντο δεν δυσκολεύθηκε να κάμψει την αντίσταση των Μπουλς και να πάρει τη νίκη στο «Γιουνάιτεντ Σέντερ» του Σικάγο με 113-94. Οι Μάτζικ προηγήθηκαν 33-17 στο τέλος της πρώτης περιόδου και έφτασαν άνετα στην τελική επικράτηση, έχοντας επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, εκ των οποίων ο Ρασάρντ Λιούις πέτυχε 21.

Οι Ρόκετς επιβλήθηκαν 85-81 του Μιλγουόκι στο «Τογιότα Σέντερ» του Χιούστον. Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα και έφτασαν έως το +15 (45-30 στο 21), ενώ στη συνέχεια οι Μπακς αντέδρασαν και μείωσαν με καλάθι του Μάικλ Ρεντ σε 78-77, περίπου δύο λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι περισσότερο.

Το Ντένβερ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας των Ράπτορς στο «Ερ Κάναντα Σέντερ» του Τορόντο με 114-107. Οι Νάγκετς είχαν επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με κορυφαίο τον Βραζιλιάνο Νενέ (21), την ώρα που οι Αντρέα Μπαρνιάνι (26 πόντοι) και Κρις Μπος (24 πόντοι και 11 ριμπάουντ) ήταν οι καλύτεροι των γηπεδούχων.

Τέλος, οι Θάντερ σημείωσαν την τέταρτη νίκη τους στην εφετινή περίοδο, αφού επιβλήθηκαν του Γκόλντεν Στέιτ στο «Φορντ Σέντερ» της Οκλαχόμα Σίτι με 107-100. Τους γηπεδούχους οδήγησε στην επιτυχία η τριπλέτα Τζεφ Γκριν-Κέβιν Ντουράντ-Κρις Γουίλκοξ, καθώς σημείωσαν συνολικά 74 πόντους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Ιουλίου 2026
Cookies