Εύκολες νίκες για τους γηπεδούχους, εξαίρεση το «διπλό» του Αμαρουσίου
Με επιθετικό πλουραλισμό ο Ολυμπιακός επικράτησε του Πανιιωνίου με 81-65. Νωρίτερα Καβάλα - Μαρούσι (72-81), Αρης - Κολοσσός (72-53), Αιγάλεω - ΑΕΛ (90-56), Πανελλήνιος - Τρίκαλα (99-52). Την Κυριακή διεξάγεται η μάχη των «Δικεφάλων» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Επίσης την Κυριακή το ματς Ολύμπια - Παναθηναϊκός με τοϋς «πράσινους» να ταξιδεύουν στη Λάρισα με πολλά προβλήματα τραυματισμών.
81-65. Νωρίτερα Καβάλα - Μαρούσι (72-81), Αρης - Κολοσσός (72-53), Αιγάλεω - ΑΕΛ (90-56), Πανελλήνιος - Τρίκαλα (99-52). Την Κυριακή διεξάγεται η μάχη των «Δικεφάλων» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Επίσης την Κυριακή το ματς Ολύμπια - Παναθηναϊκός με τοϋς «πράσινους» να ταξιδεύουν στη Λάρισα με πολλά προβλήματα τραυματισμών. &source=in.gr">
Με επιθετικό πλουραλισμό ο Ολυμπιακός επικράτησε του Πανιιωνίου με 81-65. Νωρίτερα Καβάλα – Μαρούσι (72-81), Αρης – Κολοσσός (72-53), Αιγάλεω – ΑΕΛ (90-56), Πανελλήνιος – Τρίκαλα (99-52). Την Κυριακή διεξάγεται η μάχη των «Δικεφάλων» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Επίσης την Κυριακή το ματς Ολύμπια – Παναθηναϊκός με τοϋς «πράσινους» να ταξιδεύουν στη Λάρισα με πολλά προβλήματα τραυματισμών.
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (Κυριακή, 17:00 Novasports 3)
Ολοένα και λιγοστεύουν οι «πονοκέφαλοι» για τον Γιώργο Καλαφατάκη, που είδε τον Γιώργο Τσιάρα να επιστρέφει στις προπονήσεις. Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα στην Καβάλα θέλει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών απέναντι στη ΑΕΚ, που μέχρι τώρα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία. Αυτός είναι και ο σκοπός της «Ένωσης» που θέλει να πάρει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, με τον Κώστα Φλεβαράκη να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Ολύμπια Λάρισας-Παναθηναϊκός (Κυριακή, 17:00 ET1)
Με πολλά προβλήματα θα ταξιδέψει στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός. Ο Βασίλης Σπανούλης έχει τεθεί εκτός μάχης, καθώς υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Η συμμετοχή του Νίκολα Πέκοβιτς θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ Φώτσης, Διαμαντίδης και Χατζηβρέττας παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών στην αναμέτρηση. Η Ολύμπια θα παραταχθεί με μοναδικό απόντα τον τραυματία Κόρεϊ Μπέλσερ, που θα επιστρέψει στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30