
Ο Γουόλτερς κατέρριψε το ρεκόρ του Φελπς στις 200 γιάρδες ελεύθερο
Ο Ντέιβιντ Γουόλτερς κατέρριψε το ρεκόρ Αμερικής του Μάικλ Φελπς στις 200 γιάρδες ελεύθερο στο πλαίσιο αγώνων που έγιναν στο Τέξας. Ο Τεξανός Γουόλτερς κάλυψε την απόσταση σε 1.31.83 καταρρίπτοντας το 1.32.08 που είχε σημειώσει ο συμπατριώτης του Φελπς τον Μάρτιο του 2006, στην ίδια πισίνα.
89
Ο Ντέιβιντ Γουόλτερς κατέρριψε το ρεκόρ Αμερικής του Μάικλ Φελπς στις 200 γιάρδες ελεύθερο στο πλαίσιο αγώνων που έγιναν στο Τέξας.
Ο Τεξανός Γουόλτερς κάλυψε την απόσταση σε 1.31.83 καταρρίπτοντας το 1.32.08 που είχε σημειώσει ο συμπατριώτης του Φελπς τον Μάρτιο του 2006, στην ίδια πισίνα.
«Όταν σημειώνεται ένα ρεκόρ Αμερικής σίγουρα είναι κάτι σημαντικό και ειδικά όταν μιλάμε ότι αυτό το ρεκόρ κατείχει ο Φέλπς. Συνηθώς ο μοναδικός που μπορεί σπάσει το ρεκόρ του Φελπς είναι ο… εαυτός του», τόνισε ο αρχιπροπονητής Εντι Ρίσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Το εμπόριο αναζητά μια «ανάσα» σε ένα δύσκολο καλοκαίρι – Το στοίχημα του τουρισμού και οι online αγορές
- Super League: Η βαθμολογία για τις θέσεις 5-8 – Τι ισχύει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο (pic)
- Κεφαλονιά: Εμπλέκονται και άλλα άτομα, υποστηρίζει η οικογένεια της 19χρονης – «Δεν έπαιρνε ναρκωτικά» λένε φίλοι
- Μακάριος Λαζαρίδης: Το παρασκήνιο της παραίτησης
- Κεφαλονιά: ΕΔΕ για τις συνθήκες θανάτου της Μυρτούς – Οι καταγγελίες για τα κενά στο νοσοκομείο
- Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 2-3: Σπουδαίο «διπλό» για τα «Λιοντάρια» στο Αγρίνιο



