
Προετοιμασία με τον νέο προπονητή του στο Παρίσι για τον Παγδατή
Ο Μάρκος Παγδατής προετοιμάζεται στο Παρίσι ενόψει της νέας σεζόν υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή του Ολιβιέρ Σουλς. Ο Κύπριος τενίστας ανυπομονεί να αγωνιστεί σε έναν επίσημο αγώνα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις. Ο Παγδατής έχει προγραμματίσει να περάσει τα Χριστούγεννα στην Κύπρο μαζί με την οικογένειά του, ώστε να φορτίσει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
89
Ο Μάρκος Παγδατής προετοιμάζεται στο Παρίσι ενόψει της νέας σεζόν υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή του Ολιβιέρ Σουλς. Ο Κύπριος τενίστας ανυπομονεί να αγωνιστεί σε έναν επίσημο αγώνα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις.
Ο Παγδατής έχει προγραμματίσει να περάσει τα Χριστούγεννα στην Κύπρο μαζί με την οικογένειά του, ώστε να φορτίσει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Ο Μάρκος φαίνεται να έχει προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον και είναι αισιόδοξος για μια καλή εμφάνιση το 2009.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τζάστιν Μπίμπερ, Μπίλι Άιλις, SZA και Sexyy Red: Νοσταλγία στο κόκκινο στη σκηνή του Coachella
- Πανιώνιος – ΑΕΚ 57-71: Και πάλι 3η η «Ένωση», σε δύσκολη θέση για την παραμονή του ο Πανιώνιος (vid)
- Δασμοί ή κατάρρευση: Το δίλημμα της ΕΕ απέναντι στην κινεζική επέλαση
- Κικίλιας από Χανιά: Ενίσχυση του Λιμενικού στην Κρήτη με επιπλέον εναέρια μέσα, Heron drones και νέα στελέχη
- Έγραψε ιστορία ο Ματαράτσο
- 39ο συνέδριο ΓΣΕΕ: Κυρίαρχος ο Γ. Παναγόπουλος – Αύξησε δυνάμεις η ΠΑΣΚΕ


