
Με απουσίες ο Αρης στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό
Με σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στην Αθήνα ο Αρης, για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Α1 με τον Παναθηναϊκό. Εκτός αποστολής έμειναν, λόγω τραυματισμού, οι Ηλιάδης και Νέλσον, ενώ ο Νίκος Μπάρλος και ο Λάζαρος Αγαδάκος δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Σε αυτά τα προβλήματα αναφέρθηκε και ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέα Ματσόν, ο οποίος όμως τόνισε πως ...θα παλέψουμε με περηφάνια για τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.
89
Με σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στην Αθήνα ο Αρης, για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Εκτός αποστολής έμειναν, λόγω τραυματισμού, οι Ηλιάδης και Νέλσον, ενώ ο Νίκος Μπάρλος και ο Λάζαρος Αγαδάκος δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Σε αυτά τα προβλήματα αναφέρθηκε και ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέα Ματσόν, ο οποίος όμως τόνισε πως «…θα παλέψουμε με περηφάνια για τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».
Συγκεκριμένα αναφερόμενος στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του, ο ιταλός τεχνικός τόνισε: «Δεν θα έχουμε τους Ηλιάδη, Νέλσον, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρούμε τον Σκορδίλη που έλειπε με την εθνική Ενόπλων.
»Ο Μπάρλος θα ταξιδέψει μαζί μας, αλλά θα αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή, αν και πόσο θα παίξει, ενώ φυσικά και ο Αγαδάκος δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Θα παλέψουμε με περηφάνια, θα δώσουμε ό,τι έχουμε αφού πάντα στόχος και στρατηγική μας είναι η νίκη.
»Ολα αυτά βέβαια κόντρα σε μια ομάδα με το δεύτερο ακριβότερο μπάτζετ στην Ευρώπη, μια ομάδα που όταν παίζει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες μπορεί να κερδίσει εύκολα κάθε αντίπαλο.
»Το έδειξε άλλωστε με ομάδες όπως η Σιένα ή ο Ολυμπιακός. Πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς, αλλά ίσως είναι καλύτερα που έχουμε τόσα και τέτοιου είδους προβλήματα σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και μάλιστα με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός, παρά να τα είχαμε σε έναν εντός έδρας αγώνα».
Στη συνέχεια ο Ματσόν αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δύο μόλις ημέρες μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Αρης έχει να δώσει ένα πολύ κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι με την Τουρκ Τέλεκομ για την 3η αγωνιστική του Eurocup:
«Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο από όλα είναι ότι είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε δύο παιχνίδια μέσα μόλις σε ένα 48ωρο.
»Πραγματικά αυτό το βρίσκω πολύ παράξενο. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην αντιμετωπίσουμε και άλλα προβλήματα τραυματισμών, αφού για εμάς ο αγώνας της Τρίτης με την Τουρκ Τέλεκομ είναι ένας πραγματικός τελικός».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Καύσιμα: Οι τιμές του πετρελαίου εξανεμίζουν τις εκπτώσεις στη βενζίνη – Η «φωτιά» στη Μέση Ανατολή που δεν λέει να σβήσει
- Η Νορβηγία τιμά τη μνήμη των 77 θυμάτων του νεοναζί Μπρέιβικ, 15 χρόνια μετά την τρομοκρατική επίθεση
- Ο Ρωμαίος, η Ιουλιέτα, οι μαφιόζοι με τις επιχειρήσεις-βιτρίνα και ο καυτός Τζον Λεγκουιζάμο
- Μάχη για τη σωτηρία μιας βελανιδιάς μισής χιλιετίας – 79χρονη αρνείται την απαλλοτρίωση
- Πλαταμώνας: Σκηνές πανικού σε άγρια συμπλοκή ανηλίκων – Ένας τραυματίας
- LIVE: Κρεϊτσίκοβα – Σάκκαρη

