
Σε 33 χρόνια κάθειρξη καταδικάσθηκε ο Ο.Τζέι Σίμπσον
Ο πρώην ποδοσφαιριστής Ο.Τζέι Σίμπσον καταδικάσθηκε την Παρασκευή σε τουλάχιστον 33 χρόνια φυλάκισης για απαγωγή και ένοπλη ληστεία εναντίον εμπόρου αθλητικών αναμνηστικών στο Λας Βέγκας. Νωρίτερα, είχε δηλώσει στην απολογία του ότι «δεν ήθελε να κάνει κακό σε κανέναν».
91
Ο πρώην ποδοσφαιριστής Ο.Τζέι Σίμπσον καταδικάσθηκε την Παρασκευή σε τουλάχιστον 33 χρόνια φυλάκισης για απαγωγή και ένοπλη ληστεία εναντίον εμπόρου αθλητικών αναμνηστικών στο Λας Βέγκας.
Ο Σίμπσον θα μπορούσε να απελευθερωθεί υπό όρους ακόμα και σε εννέα χρόνια.
Συγκεκριμένα, καταδικάστηκε σε ποινή 15 ετών για απαγωγή, 12 ετών για επίθεση και έξι ετών για την χρήση όπλου στη διάπραξη του εγκλήματος.
Συνολικά ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε κριθεί ένοχος για 12 κατηγορίες.
Νωρίτερα, ο Ο.Τζέι Σίμπσον είχε δώσει την απολογία του με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας: «Δεν ήθελα να κλέψω τίποτα… Συγγνώμη, συγγνώμη».
Η δικαστής Τζάκι Γκλας απέρριψε την απολογία του 61χρονου πρώην ποδοσφαιριστή, λέγοντας: «Ήταν κάτι περισσότερο από ηλιθιότητα».
Επίσης, η δικαστής τόνισε πολλές φορές ότι η υπόθεση του Λας Βέγκας δεν σχετίζεται με την υπόθεση της δολοφονίας της εν διαστάσει συζύγου του και του φίλου της.
Υπενθυμίζεται ότι 13 χρόνια νωρίτερα, ο Ο.Τζέι Σίμπσον είχε κατηγορηθεί, αλλά τελικά αθωώθηκε, ότι δολοφόνησε την Νικόλ Μπράουν Σίμπσον και τον Ρον Γκόλντμαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΚΕΔ: Το χαλασμένο τηλέφωνο των Λανουά, Βαλέρι και η ευθύνη της ΕΠΟ
- Δημοσκόπηση: Παγιώνεται στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ – Μάχη για τους κεντρώους και τους «χωρίς ταύτιση» ψηφοφόρους
- Gen Z: Μήπως το να ακολουθείς τα πάθη σου είναι πιο έξυπνο από τα να κυνηγάς το όνειρά σου;
- ΕΛΑΣ: Οι πυρκαγιές σε Γαλλία – Ισπανία υπενθυμίζουν ότι η κλιματική κρίση αποτελεί κοινή ευρωπαϊκή πρόκληση
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την Εθνική πόλο: «Μας κάνατε υπερήφανους, σας ευχαριστούμε» (pic)
- «Του ανατέθηκε να εξαφανίσει το πτώμα» – Η μακάβρια απαγωγή της σορού της Εβίτας Περόν

