Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Κλείνουν από το βράδυ της Κυριακής οι ΧΥΤΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Σε κλείσιμο των ΧΥΤΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προχωρά από το βράδυ της Κυριακής η Ομοσπονδία των Εργαζομένων στους δήμους. Αιτία τροπολογία που προβλέπει ότι η καθαριότητα των δήμων μπορεί να ανατεθεί σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα ιδιώτικού δικαίου ή και σε δημοτικές επιχειρήσεις κατόπιν διαγωνισμού.
Σε κλείσιμο των ΧΥΤΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προχωρά από το βράδυ της Κυριακής, η ΠΟΕ-ΟΤΑ, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της, Θέμη Μπαλασόπουλου.
Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε η Ομοσπονδία των Εργαζομένων στους δήμους, μετά την κατάθεση, στη Βουλή, τροπολογίας των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών, βάσει της οποίας, η καθαριότητα των δήμων μπορεί να ανατεθεί σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου ή και σε δημοτικές επιχειρήσεις κατόπιν διαγωνισμού έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2009.
Στην περίπτωση, που δεν αποσυρθεί η τροπολογία -προειδοποίησε ο κ. Μπαλασόπουλος- η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα προχωρήσει σε απεργία διαρκείας.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου