Αναγκαίος κάποια στιγμή ο ανασχηματισμός, τονίζει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης
Για ανάγκη γενικότερης ανανέωσης του κυβερνητικού σχήματος «κάποια στιγμή» μιλά ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, τονίζοντας, ωστόσο, ότι κάτι τέτοιο είναι αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού. Ο ίδιος εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για τις ευρωεκλογές.
Για ανάγκη γενικότερης ανανέωσης του κυβερνητικού σχήματος «κάποια στιγμή» μιλά ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, τονίζοντας, ωστόσο, πως κάτι τέτοιο θα το αποφασίσει ο πρωθυπουργός, ο οποίος έχει και την καθολική εικόνα.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Απογευματινή της Κυριακής», ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι θα χρειαστεί ανασχηματισμός, το πότε όμως θα το αποφάσισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, καθώς όπως δήλωσε αυτό είναι αποκλειστικό προνόμιό του.
«Πρέπει να τονίσω ότι θα χρειαστεί κάποια στιγμή μια ανανέωση του κυβερνητικού σχήματος. Αυτό όμως θα το αποφασίσει ο πρωθυπουργός που έχει και τη συνολική εικόνα», υπογράμμισε ο κ.Μεϊμαράκης.
Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας εμφανίστηκε ιδιαιτέρως αισιόδοξος, τονίζοντας: «Εγώ εκτιμώ ότι στις ευρωεκλογές η ΝΔ θα είναι το πρώτο κόμμα. Βεβαίως, οι ευρωεκλογές δεν εκλέγουν κυβέρνηση. Αυτό άλλωστε διατύπωσε πρόσφατα και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου».
Ερωτώμενος για την θέση του ΠΑΣΟΚ να συσταθεί Προανακριτική Επιτροπή για το Βατοπαίδι και αν μια ενδεχόμενη ψηφοφορία μπλοκάρει τα σχέδια του πρωθυπουργού για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, ο κ.Μεϊμαράκης, τόνισε ότι «ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι δεν επηρεάζεται από τέτοιου τύπου τακτικιστικές κινήσεις. Αλλωστε η ΝΔ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί».
* «Η ανακύκλωση προσώπων δεν λύνει τα προβλήματα αυτής της κυβέρνησης. Οι πολίτες ζητούν αλλαγή πορείας» σχολίασε το ενδεχόμενο ανασχηματισμούο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα