
Την Τρίτη κρίνεται η συμμετοχή του Βασιλόπουλου στο ματς με την Τσιμπόνα
Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τσιμπόνα στο Ζάγκρεμπ την Πέμπτη για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο διεθνής φόργουορντ υπέστη κάκωση στη φτέρνα και η συμμετοχή του ή όχι θα αποφασισθεί την Τρίτη.
66
Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τσιμπόνα στο Ζάγκρεμπ την Πέμπτη για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.
Ο διεθνής φόργουορντ υπέστη κάκωση στη φτέρνα, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Παναγιώτης Γιαννάκης αναμένεται να αποφασίσει την Τρίτη,σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ, εάνθα τον συμπεριλάβει ή όχι στην αποστολή.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τη Δευτέρα ρεπό και δεν προπονήθηκαν εξαιρουμένων των Μιλόσεβιτς, Βουγιούκα, Γιαννόπουλου, Σλούκα, Καραθανάση και Σχορτσανίτη που πήγαν στο ΣΕΦ για ατομική προπόνηση.
Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τρίτης, ενώ την Τετάρτη η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί στο ΣΕΦ και εν συνεχεία η αποστολή θα μεταβεί στο «Ελ. Βενιζέλος». Η αποστολή του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα με την Τσιμπόνα θα αναχωρήσει απευθείας για Θεσσαλονίκη από την Κροατία, όπου θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι όταν θα μεταβεί οδικώς στην Καβάλα για την αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη ομάδα στην Α1, προκειμένου να αποφύγει την ταλαιπωρία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ινδονησία: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε σύγκρουση τρένων – Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
- Η Ουκρανία κατηγορεί το Ισραήλ για παράνομη διακίνηση «κλεμμένων ουκρανικών σιτηρών»
- Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή τουλάχιστον 29 κατοίκων στη Νιγηρία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας


