Mercedes-Benz E-Class Cabrio: Στο δρόμο που χάραξε η SLK
Για μια ακόμη φορά το μέταλλο αποδείχθηκε ισχυρότερο του υφάσματος, κερδίζοντας επάξια μια θέση στην οροφή της νέας E-Class Cabrio.
To παράδειγμα του πρώτου σύγχρονου Coupe-Cabrio της ευρωπαϊκής αγοράς προτίθεται να ακολουθήσει η νέα E-Class, αξιοποιώντας, παράλληλα, την εμπειρία της Mercedes-Benz στην κατασκευή μεταλλικών, αναδιλπούμενων οροφών.
Όπως αποκαλύπτουν οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της E-Class Cabrio, ο αντικαταστάτης της καθόλα πετυχημένης CLK δεν θα διαθέτει υφασμάτινη οροφή, αλλά μεταλλική, που θα αναδιπλώνεται ηλεκτρικά και θα αποθηκεύεται στο χώρο των αποσκευών.
Τα επιμέρους τμήματα της οροφής, οι ελαστικοί σύνδεσμοι στην κορυφή των A-pillars και το μεγαλύτερο μήκος του πίσω τμήματος επιβεβαιώνουν την προσπάθεια εξέλιξης ενός Coupe Cabrio που θα συναντά τα ποιοτικά και τα… χωροταξικά στάνταρ της E-Class.
Η νέα Mercedes-Benz θα εξοπλιστεί με τους μέχρι σήμερα γνωστούς κινητήρες της C-Class, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζει το οκτακύλινδρο μοτέρ που τοποθετείται στη κορυφαία έκδοση AMG.
H E-Class Cabrio αναμένεται να παρουσιαστεί το δεύτερο εξάμηνο του 2009, ολοκληρώνοντας την γκάμα της γερμανικής φίρμας στη συγκεκριμένη κλάση αυτοκινήτων.
AUTOMEDIA
- «Επανάσταση των φλαμίνγκο»: Βίαιη καταστολή σε διαδηλώσεις ενάντια στο θέρετρο του Κούσνερ στην Αλβανία
- Φιλίπ Πεταίν: Στις προσταγές μιας ζηλόφθονης Μοίρας
- Δημιουργική λογιστική στις απελάσεις από το υπουργείο Μετανάστευσης
- Κουτσούμπας από Ασπρόπυργο: Μάτι, «Βιολάντα», Τέμπη, Ασπρόπυργος είναι όλα κρατικά και εργοδοτικά εγκλήματα
- Από γεωργικές εργασίες ξεκίνησε η φωτιά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης – Συνελήφθη ένας άνδρας
- Τέμπη: Τριάμισι χρόνια μετά τα Τέμπη και το «αυτόματο φρένο» στα τρένα δεν λειτουργεί – Κυνική παραδοχή στη Βουλή


