
Επικίνδυνα πολλά από τα κρεβάτια στο νοσοκομείο Τρικάλων
Τρίκαλα: Τον κίνδυνο να τραυματιστούν αντιμετωπίζουν οι ασθενείς στο νοσοκομείο Τρικάλων, καθώς ένας μεγάλος αριθμός κρεβατιών σπάει κατά την ανάκληση.
Τρίκαλα: Τον κίνδυνο να τραυματιστούν αντιμετωπίζουν οι ασθενείς στο νοσοκομείο Τρικάλων, καθώς ένας μεγάλος αριθμός κρεβατιών σπάει κατά την ανάκληση.
Ασθενείς που νοσηλεύτηκαν για διάφορους λόγους σε κλινικές του νοσοκομείου πέρασαν δύσκολες στιγμές τόσο οι ίδιοι όσο και οι συγγενείς-συνοδοί τους αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό όταν κάποιες στιγμές επιχείρησαν να ρυθμίσουν τα κρεβάτια και τα είδαν να σπάνε με ό,τι συνεπάγεται για τους ασθενείς.
Ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Βλαχάκης αναφέρει πως ήδη η διοίκηση ήλθε σε επαφή με την προμηθεύτρια εταιρεία μέσω του δικηγόρου του ιδρύματος, συνεργείο της οποίας αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να έλθει προκειμένου να τα επισκευάσει.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
health.in.gr
- Καιρός: Θα «λιώσουμε» – Ξεκινά ο τριήμερος καύσωνας, μέχρι και 43 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο
- Όλο το παρασκήνιο των ερευνών για τη Marfin
- Κούκλες ή tablet; Με τι συνιστάται να παίζουν τα παιδιά
- Οι νέοι ψηφίζουν αποχή
- Ευφυΐα: Δεν παίζει ρόλο μόνο το IQ
- Το άγνωστο ραβασάκι της Τεχεράνης στον Βανς – Πώς Κούσνερ και Γουίτκοφ φέρονται να υπονόμευσαν τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν



