Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξαφάνιση επιχειρηματία
Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης 55χρονου επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Οι Aρχές επισήμως κάνουν λόγο για εξαφάνιση, ωστόσο ερευνούν το ενδεχόμενο απαγωγής.
Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης 55χρονου επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Οι αστυνομικές αρχές επισήμως κάνουν λόγο για εξαφάνιση, ωστόσο ερευνούν παράλληλα το ενδεχόμενο ο 55χρονος να έχει πέσει θύμα απαγωγής. Το δεύτερο αυτό σενάριο τροφοδοτείται από μήνυμα που φέρεται να έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο ο γιος του επιχειρηματία, όπου ζητά από την οικογένειά του να συγκεντρώσει το ποσό των 400.000 ευρώ προκειμένου να δοθούν ως λύτρα για την απελευθέρωσή του.
Η Αστυνομία ερευνά με άκρα μυστικότητα την υπόθεση και στρέφεται στο επαγγελματικό περιβάλλον του 55χρονου εμπόρου αυτοκινήτων, εξετάζοντας τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.
Τα ίχνη του επιχειρηματία χάθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν φεύγοντας από τη μάντρα που διαθέτει στην περιοχή της Λαχαναγοράς, δεν επέστρεψε στο σπίτι του στο Ωραιόκαστρο, γεγονός που προκάλεσε την ανησυχία της οικογενείας του, που μετά από δικές της άκαρπες έρευνες στράφηκε στην Αστυνομία.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα