Σκάνδαλο οι ελλείψεις στο Αττικό Νοσοκομείο, λέει η Αλέκα Παπαρήγα
Το Αττικό Νοσοκομείο επισκέφθηκε τη Δευτέρα η Αλέκα Παπαρήγα με αφορμή τις κινητοποιήσεις του ιατρικού προσωπικού. «Εδώ είναι το μεγάλο σκάνδαλο. Χρόνια τώρα έχει ανοίξει ένα νοσοκομείο και δεν έχει προσωπικό. Είναι σκάνδαλο μεγάλου μεγέθους» είπε η γγ του ΚΚΕ.
Το Αττικό Νοσοκομείο επισκέφθηκε τη Δευτέρα η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα με αφορμή τις κινητοποιήσεις του ιατρικού προσωπικού. «Εδώ είναι το μεγάλο σκάνδαλο. Χρόνια τώρα έχει ανοίξει ένα νοσοκομείο και δεν έχει προσωπικό. Είναι σκάνδαλο μεγάλου μεγέθους» είπε η κ. Παπαρήγα.
Αναφερόμενη στις προσλήψεις είπε πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ούτε πότε, ούτε το πώς θα γίνει ο ΑΣΕΠ.
«Το νοσοκομείο έπρεπε να είχε όλο το προσωπικό από τότε που άνοιξε. Όχι απλώς να έχει πλήρες προσωπικό, αλλά και το προσωπικό να έχει ανθρώπινο ωράριο, ώστε να προσφέρει υπηρεσίες εξειδικευμένες στη νοσηλεία και την έρευνα. Δεν μπορεί να πηγαίνουμε με οργανογράμματα του παρελθόντος και με πρόσχημα τον ΑΣΕΠ».
Αναφερόμενη στην οικονομική κρίση, υποστήριξε ότι «τα μέτρα που λαμβάνονται είναι τόνωση για τους βιομηχάνους, για τους εφοπλιστές, για τους τραπεζίτες» και πρόσθεσε: «Τους τονώνουν και, στην ουσία, τονώνουν όλους εκείνους τους παράγοντες, που θα φέρουν τη νέα κυκλική κρίση τα επόμενα χρόνια».
«Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι αύξηση μισθών και συντάξεων και άμεση προστασία της λαϊκής οικογένειας που έχει δάνεια. Να παγώσουν τα δάνεια, να πέσουν τα επιτόκια. Να εξασφαλιστούν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, οι σημερινές και οι χθεσινές εισφορές των εργαζομένων» κατέληξε η κ. Παπαρήγα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα