Η ΔΕΗ κατήγγειλε τη σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας προς την Αλουμίνιον ΑΕ
Την σχέση της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας προς την Αλουμίνιον ΑΕ κατήγγειλε η ΔΕΗ, επειδή παρήλθε άπρακτη η ταχθείσα προθεσμία, για να της εξοφλήσει τις οφειλόμενες από 1η Ιουλίου 2008 απαιτήσεις της. Ωστόσο, για λόγους καλής πίστης, χορηγήθηκε περαιτέρω προθεσμία, προκειμένου η Αλουμίνιον να βρει άλλο προμηθευτή.
93
Η ΔΕΗ ανακοινώνει ότι την 23η Οκτωβρίου 2008 κατήγγειλε την σχέση της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας προς την Αλουμίνιον ΑΕ, επειδή παρήλθε άπρακτη η ταχθείσα από την ΔΕΗ προθεσμία, για να της εξοφλήσει τις οφειλόμενες από 1η Ιουλίου 2008 απαιτήσεις της, από την αύξηση του τιμολογίου Α 150, η οποία ορίστηκε από σχετική υπουργική απόφαση.
Για λόγους όμως καλής πίστης, χορηγήθηκε μια περαιτέρω προθεσμία μέχρι και την Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2008, προκειμένου η Αλουμίνιον ΑΕ να βρει άλλο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ολοκληρώθηκε το 28ο Διεθνές Συμπόσιο της Σύμης: Καμία δημοκρατία δεν είναι ασφαλής όταν η εξουσία δεν ελέγχεται
- Τροχαίο με την εμπλοκή λεωφορείου και δύο ΙΧ στον Πειραιά – Δύο τραυματίες
- Σοβαρό τροχαίο στη Μεσαρά: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερος» (vid)
- Οι Βig Tech χρηματοδοτούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, οι εταιρείες τσιπ… κερδίζουν
- Ματ Ντέιμον και Λουτσιάνα Μπαρόσο – Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ, είναι 20 χρόνια μαζί
- Φωτιά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας – Μήνυμα του 112 για εκκένωση του Γαλατά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442