
Ανησυχούν οι ομογενείς του Καναδά για τις πτήσεις της ΟΑ από Τορόντο-Μόντρεαλ
Την ανησυχία της ομογένειας του Καναδά σχετικά με το μέλλον του δρομολογίου της Ολυμπιακής Μόντρεαλ-Τορόντο-Αθήνα εκφράζει με επιστολή του προς τον υπουργό Μεταφορών ο Συντονιστής της Περιφέρειας ΣΑΕ Καναδά Κ.Μενεγάκης. Ο ίδιος σημειώνει ότι το δρομολόγιο δεν είναι επιζήμιο.
30
Την ανησυχία της ομογένειας του Καναδά σχετικά με το μέλλον του δρομολογίου της Ολυμπιακής Μόντρεαλ-Τορόντο-Αθήνα εκφράζει με επιστολή του προς τον υπουργό Μεταφορών ο Συντονιστής της Περιφέρειας ΣΑΕ Καναδά Κωνσταντίνος Μενεγάκης.
Ο ίδιος σημειώνει ότι το συγκεκριμένο δρομολόγιο δεν είναι οικονομικά επιζήμιο, αφού όλες οι πτήσεις κατά τη διάρκεια του έτους είναι γεμάτες.
«Οι Έλληνες ομογενείς του Καναδά, στην πλειοψηφία τους, σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν το κλείσιμο της. Χιλιάδες ομογενών και ιδιαίτερα άνθρωποι της τρίτης ηλικίας εξαρτώνται από τις υπηρεσίες της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αφού λόγω προβλημάτων υγείας και ελλιπών γνώσεων της αγγλικής, κατά αποκλειστικότητα επιλέγουν τις απευθείας πτήσεις της» τονίζει ο κ. Μενεγάκης.
Καταλήγοντας επισημαίνει ότι το ενδεχόμενο να σταματήσουν οι πτήσεις της Ολυμπιακής από και προς τον Καναδά, ή ακόμα και η περικοπή τους, θα δημιουργούσε ένα δυσάρεστο κλίμα στις σχέσεις των ομογενών με την Ελλάδα, ενώ εκτιμά ότι θα επηρέαζε αρνητικά τον αριθμό των τουριστών από τον Καναδά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εμπρησμός σε μάντρα ενοικιαζόμενων οχημάτων: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Δύο οι δράστες
- Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας από τον Δήμο
- Στο Κόσοβο ο Δένδιας την Πέμπτη – Δεν θα είναι παρών στη συζήτηση για το Κράτος Δικαίου στη Βουλή
- Τσερνόμπιλ: SOS από Greenpeace για την προστατευτική κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα – «Κίνδυνος διαρροής»
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- «Άκυρο» στην αγωγή Τραμπ κατά της Wall Street Journal για την ευχετήρια κάρτα στον Έπσταϊν

