
Διπλή ελληνική πρόκριση για Βουλιαγμένη και Χίο στο Len Trophy
Μια ακόμα καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποιήσε η Βουλιαγμένη στην Α προκριματική φάση του Len Trophy. Η ελληνική ομάδα επικράτησε της Δυναμό Μόσχας με 12-8 στην τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης την Κυριακή (19/10) στο κολυμβητήριο του Λαιμού και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου. Θρίαμβος και για τη Χίο!
89
Μια ακόμα καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποιήσε η Βουλιαγμένη στην Α προκριματική φάση του Len Trophy. Η ελληνική ομάδα επικράτησε της Δυναμό Μόσχας με 12-8 στην τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης την Κυριακή (19/10) στο κολυμβητήριο του Λαιμού και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου.
Οι παίκτες του Γιάννη Γιαννούρη σημείωσαν τρεις συνεχόμενες νίκες και τερμάτισαν πρώτοι με εννιά βαθμούς. Την πρόκριση στην επόμενη φάση πήρε και η Δυναμό Μόσχας, η οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση.
Αναλυτικά τα οκτάλεπτα και τα γκολ των ομάδων:Βουλιαγμένη – Δυναμό Μόσχας: 5-1, 2-2, 2-2, 3-3.
ΝΟΒ (Γιαννουρής): Ματουτίνοβιτς 4, Ελμισιάν 2, Χάτεν 2, Καρούντζος, Χατζηγούλας, Χατζηδάκης, Αναστασιάδης.
Δυναμό (Μάρκοτς): Γιερίσοφ 2, Γκουμπάρεφ 2, Ουσάκοφ 2, Μάρκοτς, Μαγκομάγιεφ.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του τέταρτου ομίλου:
Παρασκευή (17/10):Βουλιαγμένη – Κρεουζλίνγκεν 11-5 Πόλαρ Μπερς – Δυναμό Μόσχας 10-19
Σάββατο (18/10):Πόλαρ Μπερς – Βουλιαγμένη 3-13Δυναμό Μόσχας – Κρεουζλίνγκεν 18-9
Κυριακή (19/10):Κρεουζλίνγκεν – Πόλαρ Μπερς 10-7Βουλιαγμένη – Δυναμό Μόσχας 12-8
Θρίαμβος και για τη Χίο
Θριαμβευτική πρόκριση στην Β φάση του Len Trophy σημείωσε η Χίος, καθώς στο πλαίσιο του 8ου ομίλου, που διεξήχθη στο νησί της μαστίχας, και σε αναμέτρηση για την τρίτη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης στην παρούσα φάση, επικράτησε της Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ με 14-9 και κατάκτησε την πρώτη θέση.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 3-2, 4-3.
Η τελική βαθμολογία:
1. Χίος 32-17 6
2. Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ 21-19 3
3. Τσέλτεναμ 13-30 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Καστοριά: Εξαπάτησαν τηλεφωνικά 93χρονη και απέσπασαν χρυσές λίρες και μετρητά
- Η σέλφι και τα… χαμόγελα του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Βαρκελώνη
- Μεγάλη φωτιά στην Ακράτα – Ήχησε το 112 για εκκένωση στην Άνω Πορόβιτσα
- Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον επιζώντα του Άουσβιτς, Χάιντς Κούνιο


