Επίθεση κατά των πούλμαν που μετέφεραν οπαδούς του Αρη
Επίθεση αγνώστων δέχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου έξι πούλμαν με οπαδούς του Αρη, που έφευγαν μετά τον αγώνα της ομάδας τους με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
43
Επίθεση αγνώστων δέχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου έξι πούλμαν με οπαδούς του Αρη, που έφευγαν μετά τον αγώνα της ομάδας τους με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη.
Οι δράστες πέταξαν πέτρες στα πούλμαν, την ώρα που έφευγαν προς Θεσσαλονίκη μέσω της διαδρομής από λεωφόρο Συγγρού προς Κηφισού και Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.
Σε δύο από τα πούλμαν προκλήθηκαν φθορές, χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς από τους φιλάθλους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Άκυρο» στην αγωγή Τραμπ κατά της Wall Street Journal για την ευχετήρια κάρτα στον Έπσταϊν
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Το ντέρμπι του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Τουλάχιστον 7 τραυματίες
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442