Γερμανός «κτηματομεσίτης» έδωσε προς… πώληση την αμερικανική πρεσβεία στη Ρώμη
Ένας 57χρονος Γερμανός που παρουσιαζόταν ως κτηματομεσίτης συνελήφθη αφότου προσπάθησε να βγάλει στο... σφυρί την αμερικανική πρεσβεία στη Ρώμη. Είχε επίσης προσπαθήσει να πουλήσει το κτίριο όπου στεγάζεται ο FAO και εμπορικά κέντρα σε Ρώμη και Μιλάνο.
51
Ένας Γερμανός που παρουσιαζόταν ως κτηματομεσίτης συνελήφθη επειδή προσπάθησε να βγάλει στο… σφυρί την αμερικανική πρεσβεία στην Ρώμη, μετέδωσαν το Σάββατο τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Ο 57χρονος, πιστεύεται ότι είχε προσφέρει προς πώληση σε Γερμανό επιχειρηματία και το κτίριο όπου στεγάζεται ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών (FAO) στη Ρώμη.
Τον περασμένο μήνα είχε μπει στο στόχαστρο των Αρχών όταν προσπάθησε να πωλήσει σε επιχειρηματία που διαμένει στο Μονακό εμπορικά κέντρα στη Ρώμη και το Μιλάνο.
Ο 57χρονος καταζητείται επίσης με ένταλμα των γερμανικών Αρχών για σοβαρή απάτη και πλαστογραφία εγγράφων.
Λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης του δεν έγιναν γνωστές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ πλησιάζουν το Ιράν, αλλά ο Παχλαβί δεν θα το κυβερνήσει ποτέ
- Γαλλία: Η Βουλή υπερψήφισε την απαγόρευση χρήσης των κοινωνικών δικτύων σε παιδιά κάτω των 15 ετών
- Δασμοί Τραμπ – Η Νότια Κορέα θέλει συνομιλίες με τις ΗΠΑ «το συντομότερο δυνατόν»
- Η ΕΕ… κοπιάρει τους Κινέζους για να γίνει υπερδύναμη
- «Οι πάντες διατρέχουν κίνδυνο»: Ο συγγραφέας Ρούσντι προειδοποιεί εναντίον της πολιτικής βίας στις ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Η αποδοχή της πολιτικής Τραμπ στο μεταναστευτικό υποχωρεί σε ιστορικό χαμηλό


