Μεθυσμένος ο «χρυσός» Χάο… πλάκωσε σεκιουριτά στο Πεκίνο
Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Πινγκ Πονγκ σε ατομικό και ομαδικό, Γουάνγκ Χάο, έδειξε το... άλλο του πρόσωπο, καθώς υπό την επηρεία μέθης επιτέθηκε σε έναν σεκιουριτά στο Πεκίνο! Ο Κινέζος αθλητής... ούρησε μέσα σε ένα τρένο και όταν του έγιναν παρατηρήσεις από σεκιουριτά ενός κοντινού πάρκινγκ, εκείνος τον κλώτσησε λέγοντας: «Είμαι ο παγκόσμιος πρωταθλητής».
Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Πινγκ Πονγκ σε ατομικό και ομαδικό, Γουάνγκ Χάο, έδειξε το… άλλο του πρόσωπο, καθώς υπό την επηρεία μέθης επιτέθηκε σε έναν σεκιουριτά στο Πεκίνο!
Ο Κινέζος αθλητής… ούρησε μέσα σε ένα τρένο και έγινε αντιληπτός από ένα σεκιουριτά ενός κοντινού πάρκινγκ, ο οποίος του έκανε παρατήρηση. Ο Γουάνγκ Χο αντέδρασε βίαια και τον κλώτσησε ενώ φώναζε: «Είμαι ο παγκόσμιος πρωταθλητής».
Το θέμα έγινε γνωστό στον κινέζικο Τύπο, που καυτηρίασε τη συμπεριφορά του «χρυσού» Ολυμπιονίκη.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Βαλένθια έκανε ματσάρα μέχρι το 35′, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το -14, ωστόσο οι Ισπανοί νίκησαν με 91-87, μείωσαν σε 2-1 και έμειναν ζωντανοί στη σειρά.
Ένα φάουλ κατά του Παναθηναϊκού ήταν η αιτία να«ανάψουν τα αίματα» ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και Πέδρο Μαρτίνεθ στο 27' του αγώνα, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή αμφότερων.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Περιστέρι Betsson και στο «Ανδρέας Παπανδρέου (77-72)» , έκανε το 2-0 στη σειρά κι έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά των Playoffs της Stoiximan GBL.
Η αβεβαιότητα για τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ παραμένει λόγω του πολέμου με τις ΗΠΑ, ενώ μία καθοριστική συνάντηση του Ιράν με τη FIFA πρόκειται να γίνει έως τις 20 Μαΐου στη Ζυρίχη,