«Να πάρουμε αυτό που θέλουμε» λεει ο Ομπράντοβιτς για την πρεμιέρα του ΠΑΟ
O Βασίλης Σπανούλης δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με το Μαρούσι για την πρεμιέρα της Α1 (12/10) και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του. Αλλωστε, οι «πράσινοι» δεν ξεχνάνε την περσινή εντός έδρας ήττα από την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου.
O Βασίλης Σπανούλης δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με το Μαρούσι για την πρεμιέρα της Α1 (12/10) και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του. Αλλωστε, οι «πράσινοι» δεν ξεχνάνε την περσινή εντός έδρας ήττα από την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε ενόψει της αναμέτρησης με το Μαρούσι, η οποία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας:
«Είμαι σίγουρος πως όλοι οι παίκτες ανυπομονούν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Το γεγονός ότι σε αυτή την πρεμιέρα δεν θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας δεν είναι καλό.
»Ανεξάρτητα από αυτό όμως, θα πρέπει εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι, να είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση με το Μαρούσι. Ολοι θυμόμαστε τι έγινε πέρυσι όταν το Μαρούσι είχε κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι και είχε πάρει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.
»Είναι απαραίτητο να δώσουμε το 100% για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Είχαμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά κάναμε καλές προπονήσεις και πιστεύω ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί, πάντως, χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού στο πέλμα.
Στην αναμέτρηση με το Μαρούσι αναφέρθηκε και ο Κώστας Τσαρτσαρής: «Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς κι αυτό από μόνο του είναι σημαντικό. Η πρεμιέρα κρύβει πάντα πολλές εκπλήξεις και το γεγονός ότι παίζουμε χωρίς κόσμο απέναντι σε μια ομάδα δυνατή και σοβαρή είναι κάτι που μας κάνει να προσέξουμε ιδιαίτερα.
»Δεν θέλουμε να είμαστε μια από αυτές τις… εκπλήξεις που ανέφερα νωρίτερα. Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα, να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν σκεφτόμαστε τι έγινε πέρυσι. Είναι διαφορετικές χρονιές, διαφορετικές ομάδες. Ξεκινά μια καινούρια αγωνιστική περίοδο, έχουμε θέσει τους στόχους μας και ο αγώνας της Κυριακής δεν έχει σχέση με τον περσινό.
»Είμαστε ρεαλιστές, δεν είμαστε ακόμη στο επίπεδο που θέλουμε και μπορούμε, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε σε τέτοιο βαθμό ετοιμότητας ώστε να πάρουμε τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα