
Στο Εθνικό Τυπογραφείο οι προκηρύξεις για την πρόσληψη 4.721 εκπαιδευτικών
Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση εστάλησαν δύο προκηρύξεις για τη διεξαγωγή του γραπτού διαγωνισμού για την πρόσληψη εκπαιδευτικών για τα σχολικά έτη 2009-2010 και 2010-2011. Οι προκηρύξεις αφορούν την πρόσληψη 4.721 εκπαιδευτικών. Πάντως το ΑΣΕΠ δεν έχει οριστικοποιήσει ημερομηνίες.
38
Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση εστάλησαν δύο προκηρύξεις που αφορούν τη διεξαγωγή του γραπτού διαγωνισμού για την πρόσληψη εκπαιδευτικών στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τα σχολικά έτη 2009-2010 και 2010-2011.
Όπως αναφέρουν Τα Νέα, πρόκειται για τις προκηρύξεις 2Π/2008 και 3Π/2008 που αφορούν την πρόσληψη συνολικά 4.721 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι προκηρύξεις αναμένεται να δημοσιευθούν στο ΦΕΚ εντός του μηνός, ενώ σε αυτές θα ορίζονται και οι σχετικές προθεσμίες υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από το ΑΣΕΠ δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες διεξαγωγής των διαγωνισμών των εκπαιδευτικών, οι οποίοι πρώτη φορά θα διεξαχθούν σε τρεις ή τέσσερις φάσεις.
Προϋποθέσεις συμμετοχής
Για όλους τους κλάδους των εκπαιδευτικών οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί πρέπει να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπουν την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης του κλάδου τους. Επίσης δεν πρέπει να έχουν κώλυμα διορισμού, ενώ οι άνδρες μέχρι τον διορισμό τους πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γεννηθεί έως και το 1987, δηλαδή πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
- Στις φλόγες λεωφορείο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Γιατί περνάμε τόσες ώρες με τα smartphones «αγκαλιά»;
- Θερινές εκπτώσεις: Χαμηλές προσδοκίες από τους εμπόρους – Τι ζητούν από την κυβέρνηση
- Σε εξέλιξη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο, καίει σε δύο εργοστάσια – Τοξικός καπνός έχει σκεπάσει την περιοχή
- Εντατικοποίηση της εργασίας και χαμηλές αμοιβές στην Ελλάδα – Αποκαλυπτικά στοιχεία

