Με 16 τετραπύρηνους επεξεργαστές!
Μέχρι σήμερα οι υπερυπολογιστές ήταν προνόμιο των μεγάλων εταιρειών και η Cray είναι ένας από τους κατασκευαστές με τεράστια φήμη στον τομέα αυτόν.
Μέχρι σήμερα οι υπερυπολογιστές ήταν προνόμιο των μεγάλων εταιρειών και η Cray είναι ένας από τους κατασκευαστές με τεράστια φήμη στον τομέα αυτόν. Πλέον, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι τεράστιες υπολογιστικές δυνατότητες χωράνε σε κάθε γραφείο και η Cray παρουσίασε ένα εντυπωσιακό μοντέλο, το οποίο τρέχει σε Windows (συγκεκριμένα την πολυαναμενόμενη έκδοση ΗΡC Server 2008) και διαθέτει 16 τετραπύρηνους επεξεργαστές Ιntel Χeon. Το μοντέλο ονομάζεται CΧ1, για την ώρα όμως η τιμή του είναι τσουχτερή, καθώς ξεκινά σε προσιτές εκδόσεις από τα 17.000 ευρώ και αγγίζει ακόμα και τα 41.000 ευρώ.
- Βουλή: Άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου- Σαλμά εισηγείται η επιτροπή δεοντολογίας
- «Πολιτιστική και πολιτική» η επιστροφή της Μαρία Γκρατσία Κιούρι στη Ρώμη για τον οίκο Fendi
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Πειραιάς: Από αναθυμιάσεις ο θάνατος του νεαρού ζευγαριού που βρέθηκε σε αυτοκίνητο μέσα σε γκαράζ
- ΗΠΑ: Η ICE του Τραμπ συνεχίζει τις εν ψυχρώ δολοφονίες, τέσσερις νεκροί σε έναν χρόνο – Η διαβόητη δράση της
- Τρομοκρατία: Οι δολοφονίες δεν άλλαξαν ποτέ την ιστορία του κόσμου
- H άνοια κοστίζει στην Ευρώπη εκατοντάδες δισ. τον χρόνο – Τα περισσότερα τα πληρώνουν οι οικογένειες
- Φωτιά σε διαμέρισμα στον Άγιο Ελευθέριο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442