
Από την Αδελαΐδα η πρεμιέρα τους Λανς Αρμστρονγκ
Ο θρύλος της παγκόσμιας ποδηλασίας και (γενικότερα) ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές στον κόσμο, Λανς Αρμστρονγκ, ανακοίνωσε πως τη νέα χρονιά θα επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ο πρώτος του αγώνας θα είναι στην Αδελαΐδα στις 18 Ιανουαρίου.
26
Ο θρύλος της παγκόσμιας ποδηλασίας και (γενικότερα) ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές στον κόσμο, Λανς Αρμστρονγκ, ανακοίνωσε πως τη νέα χρονιά θα επιστρέψει στους αγώνες!
Ο 37χρονος, πλέον, Αμερικανός σούπερ σταρ της ποδηλασίας, που έχει στο ενεργητικό του το εκπληκτικό ρεκόρ των επτά κατακτήσεων του Γύρου Γαλλίας, θα ανακοινώσει σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη το αγωνιστικό πρόγραμμα, που θα ακολουθήσει τη νέα χρονιά.
Τον πρόλαβε πάντως ο επικεφαλής της πολιτείας της Νότιας Αυστραλίας, Μάικ Ραν, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο διάσημος Τεξανός, ο οποίος είχε αποσυρθεί από τη δράση το 2005, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στους αγώνες της Αδελαίδας από τις 18 έως τις 25 Ιανουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο
- Επτά νεκροί και 24 τραυματίες στη Ρωσία μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Ρέκβιεμ για ένα κόμμα που έχει κλείσει τον κύκλο του – αυγή για μια νέα ελπίδα για την κοινωνία
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»

