Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Παντελώς ανακριβή τα περί ληξιπρόθεσμων χρεών βουλευτών στον ΟΤΕ λέει ο Δ.Σιούφας
Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα περί ληξιπρόθεσμων χρεών βουλευτών στον ΟΤΕ, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, διαψεύοντας το σχετικό δημοσίευμα. Ο πρόεδρος του Σώματος καλεί τον Οργανισμό να πάρει θέση, αποκαθιστώντας την αλήθεια.
Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα περί ληξιπρόθεσμων χρεών βουλευτών στον ΟΤΕ, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, διαψεύοντας το σχετικό δημοσίευμα.
Ο πρόεδρος του Σώματος κάλεσε τον Οργανισμό Τηλεπινοινωνιών να πάρει θέση, αποκαθιστώντας την αλήθεια.
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Σιούφας υπογράμμισε ότι επί προεδρίας Αννας Μπενάκη Ψαρούδα ρυθμίστηκαν οι υποχρεώσεις της περιόδου 1 Ιανουαρίου 2000 έως 31 Δεκεμβρίου 2005.
«Έκτοτε η Βουλή των Ελλήνων τηρεί κατά γράμμα τις υποχρεώσεις της» καταλήγει.
Στο δημοσίευμα της Καθημερινής γινόταν λόγος για «φέσια» άνω των 200 εκατ. ευρώ στον ΟΤΕ, τόσο από βουλευτές όσο και από Μέσα Ενημέρωσης, Πανεπιστήμια και εναλλακτικούς παρόχους.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου