Η Αθανασία Τσουμελέκα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο grand prix βάδην της Μούρθια, τον τελευταίο της συγκεκριμένης σειράς των αγώνων. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας, η οποία αγωνίστηκε με φλεγμονή στο αυτί της, πέρασε τη γραμμή τερματισμού σε 1.31.17, με την Πορτογαλέζα Φρέιτορ να καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 1.30.17, ενώ τρίτη κατετάγη η Νορβηγίδα Πλάτζερ (1.31.31).
Η Αθανασία Τσουμελέκα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο grand prix βάδην της Μούρθια, τον τελευταίο της συγκεκριμένης σειράς των αγώνων. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας, η οποία αγωνίστηκε με φλεγμονή στο αυτί της, πέρασε τη γραμμή τερματισμού σε 1.31.17, με την Πορτογαλέζα Φρέιτορ να καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 1.30.17, ενώ τρίτη κατετάγη η Νορβηγίδα Πλάτζερ (1.31.31).
Μετά από αυτόν τον αγώνα στη γενική κατάταξη του IAAF World Race Challenge η Τσουμελέκα κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 38 βαθμούς, ενώ πρώτη κατετάγη η Πλάτζερ (44β.) και η Ρουμάνα Στεφ τρίτη με 36 βαθμούς.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εμφάνισή μου. Αγωνίστηκα με φλεγμονή στο αυτί μου, καθώς κόλλησα το μικρόβιο από την κόρη μου. Θα ήθελα να πω ότι θαυμάζω την Πλάτζερ η οποία καταφέρνει να πραγματοποιεί τόσες καλές εμφανίσεις, αν και έχει γεννήσει δύο φορές», τόνισε η Τσουμελέκα μετά τη λήξη του αγώνα.
Στους άνδρες την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ισπανός Φερνάντεζ (1.23.14), τη δεύτερη ο Αυστραλός Τζάρεντ Τάλεντ (1.24.02) και την τρίτη ο Τζέφερσον Πέρεζ με 1.24.35.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας του Πέρεζ και για αυτό το λόγο βρέθηκαν στη Μούρθια αρκετοί συμπατριώτες του από το Εκουαδόρ, για να τον αποθεώσουν.
Ο 34άχρονος πρωταθλητής έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα και το ασημένιο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου.
Ο Πέρεζ έχει ανέβει τρεις φορές στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε παγκόσμιο πρωτάθλημα (2003, 2005, 2007), ενώ έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο της Σεβίλλης (1999).
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.