
Ο Γιαννιώτης 6ος στα 10χλμ. του ευρωπαϊκού, έχασε μετάλλιο για κλάσματα
Την 6η θέση στα 10χλμ με χρόνο 1.52.53,07 κατέλαβε ο Σπύρος Γιαννιώτης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ανοικτής θάλασσας που διεξάγεται στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας. «Εχασα το χάλκινο μετάλλιο για κλάσματα του δευτερολέπτου» είπε ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού λίγο μετά το τέλος της κούρσας.
102
Την 6η θέση στα 10χλμ με χρόνο 1.52.53,07 κατέλαβε ο Σπύρος Γιαννιώτης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ανοικτής θάλασσας που διεξάγεται στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.
«Πέσαμε όλοι μαζί στον τερματισμό. Εχασα το χάλκινο μετάλλιο για κλάσματα του δευτερολέπτου. Από το φώτο φίνις ξεκαθάρισε η κατάταξη. Δεν είναι καλά. Δεν είναι αυτό που ήθελα.
»Εχω νιώσει και καλύτερα. Μπορεί να ακουμπήσαμε όλοι μαζί ταυτόχρονα σχεδόν, αλλά θα μπορούσα να είμαι 3ος και τελικά είμαι 6ος. Δεν ξέρω τι φταίει. Τύχη, ατυχία, τακτική ή ψυχολογία», είπε ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού λίγο μετά το τέλος της κούρσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κουτσούμπας: Ο λαός έχει ανάγκη να απαλλαγεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους επίδοξους διαχειριστές
- Ιράν: «Στο Παγκόσμιο Κύπελλο οικοδέσποινά μας είναι η FIFA, όχι ο Τραμπ ή οι ΗΠΑ»
- Έκρηξη Γλαβίνα με Δρυμιώτη: Ζείτε σε άλλη χώρα, δεν ζούμε σε δημοσκοπική δημοκρατία
- Ζαλγκίρις Κάουνας – Φενέρμπαχτσε 81-78: «Ζωντανοί» οι Λιθουανοί με Τουμπέλις και Γουίλιαμς-Γκος
- Η Μπενφίκα σχεδιάζει χωρίς Μουρίνιο, που πλησιάζει ξανά τη Ρεάλ
- LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν


