Ergo και Groupama κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές για το 51% της Αγροτικής Ασφαλιστικής
Οι εταιρείες Ergo και Groupama κατέθεσαν την Παρασκευή δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά του 51% της Αγροτικής Ασφαλιστικής και το δικαίωμα χρήσης του δικτύου της ΑΤΕBank για 10+10 χρόνια. Στα τέλη Σεπτεμβρίου ο οριστικός πλειοδότης.
27
Οι εταιρείες Ergo και Groupama κατέθεσαν την Παρασκευή δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά του 51% της Αγροτικής Ασφαλιστικής και το δικαίωμα χρήσης του δικτύου της ΑΤΕBank για 10+10 χρόνια.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η διοίκηση της -μητρικής- Αγροτικής Τράπεζας, ο οριστικός πλειοδότης θα ΄χει οριστεί έως τα τέλη του μήνα.
Ο πλειοδότητης θα πρέπει να προχωρήσει σε δημόσια πρόταση για τις υπόλοιπες μετοχές που δεν θα κατέχει μετά την απόκτηση του 51%.
Υπενθυμίζεται ότι η Αγροτική Τράπεζα έχει πει ότι θέλει να διατηρήσει στην κατοχή της ποσοστό έως 34%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανδρουλάκης: Πολιτική προτεραιότητα το ΕΣΥ – Θέση του ΠΑΣΟΚ η Αυτόνομη Υγειονομική Περιφέρεια Αιγαίου
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με τον Ντάνι Γκαρθία – Αποχώρησε κατευθείαν για τα αποδυτήρια (vid)
- Ένοχος ο γιατρός για τον θάνατο της 14χρονης Γεωργίας μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου
- Φωτιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
- Όλυμπος: Σε εξέλιξη επιχείρηση μεταφοράς 64χρονου περιπατητή χωρίς τις αισθήσεις του
- ΕΝΦΙΑ: Αλλαγές στον υπολογισμό του φόρου ακινήτων – Τι ισχύει από το 2027
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Φωτιά στην Ισπανία: Μάχη δίνουν οι πυροσβέστες για να μην κινδυνεύσουν πυκνοκατοικημένες περιοχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442