
Νέα επίθεση κατά φύλακα στην πύλη του ΑΠΘ
Επίθεση από ομάδα αγνώστων δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης φύλακας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), στο φυλάκιο της κεντρικής πύλης του Ιδρύματος. Ο φύλακας μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο· οι δράστες διέφυγαν.
28
Επίθεση από ομάδα αγνώστων δέχθηκε, γύρω στις 9 το βράδυ της Πέμπτης, φύλακας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), στο φυλάκιο της κεντρικής πύλης του Ιδρύματος, που βρίσκεται απέναντι από την Εμπορική Πύλη της ΔΕΘ.
Ο φύλακας δέχθηκε απειλές, προπηλακισμό και χτυπήματα από αγνώστους που βρίσκονταν στο χώρο του ΑΠΘ. Οι δράστες μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή.
Ο πρύτανης του ΑΠΘ, Αναστάσιος Μάνθος, που ενημερώθηκε για το περιστατικό, ζήτησε να μεταφερθεί ο φύλακας για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος».
Οκ. Μάνθος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του και τη λύπη του για το περιστατικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιατί περνάμε τόσες ώρες με τα smartphones «αγκαλιά»;
- Θερινές εκπτώσεις: Χαμηλές προσδοκίες από τους εμπόρους – Τι ζητούν από την κυβέρνηση
- Σε εξέλιξη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο, καίει σε δύο εργοστάσια – Τοξικός καπνός έχει σκεπάσει την περιοχή
- Εντατικοποίηση της εργασίας και χαμηλές αμοιβές στην Ελλάδα – Αποκαλυπτικά στοιχεία
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής μέσα από τη θάλασσα
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Στόχος της Ρεάλ ο Χουάντσο»

