Εξάρθρωση πολυμελούς και πολυεθνούς σπείρας που διέπραττε κλοπές Ι.Χ.
Σπείρα που διέπραττε κλοπές σε αυτοκίνητα στις παραλίες της Αττικής και πάρκινγκ μεγάλων καταστημάτων εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια Αττικής. Συνελήφθησαν ένας Έλληνας, ένας Ισπανός και ένας Χιλιανός, ενώ αναζητούνται άλλα τρία άτομα.
Σπείρα που διέπραττε κλοπές σε αυτοκίνητα στις παραλίες της Αττικής και πάρκινγκ μεγάλων καταστημάτων εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια Αττικής. Συνελήφθησαν ένας Έλληνας, ένας Ισπανός και ένας Χιλιανός, ενώ αναζητούνται άλλα τρία άτομα.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία διαπιστώθηκε ότι έχουν διαπράξει 317 κλοπές σε αυτοκίνητα.Οι δράστες άρπαζαν ό,τι έβρισκαν στα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων, δύο υπηρεσιακά όπλα αστυνομικών, τέσσερα ζευγάρια χειροπέδες, ιατρικά μηχανήματα, ταυτότητες, διαβατήρια και άλλα.
Επίσης στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν σφραγίδες με τις οποίες κατάρτιζαν πλαστά έγγραφα. Τα κλοπιμαία τα πουλούσαν στην Αθήνα, ενώ ο Χιλιανός πολλά από αυτά τα έστελνε στην πατρίδα του.
Μία ακόμη σπείρα Ιρακινών που διέπραττε κλοπές σε αυτοκίνητα στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, της Ομόνοιας και της Ακρόπολης, εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια Αττικής.
Επίσης οι αστυνομικοί στη Νέα Σμύρνη συνέλαβαν έναν Αλβανό που διέπραττε ληστείες με συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο δράστης είχε διαπράξει δύο ληστείες με τον παραπάνω τρόπο, με συνολική λεία 2.200 ευρώ.
Χθες επιχείρησε να ληστέψει έναν ακόμα πολίτη στο δρόμο, αλλά αυτός κάλεσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να τρέξουν διερχόμενοι, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη και τον παρέδωσαν στην αστυνομία.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα