Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
"Λόλα - Μια γυναίκα αλλιώτικη από τις άλλες έρχεται στον ΑΝΤ1

"Λόλα – Μια γυναίκα αλλιώτικη από τις άλλες έρχεται στον ΑΝΤ1

Ένας άντρας με… τα όλα του μεταλλάσσεται σε γυναίκα και μοιράζεται μαζί μας τα ευτράπελα της νέας του ζωής σε καθημερινή βάση, από το φθινόπωρο στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Η απολαυστική «Λόλα», βασισμένη στην ομώνυμη επιτυχημένη Αργεντίνικη σειρά, θα μας κρατάει συντροφιά κάθε απόγευμα. Πριν γνωρίσουμε τη Λόλα (Άντα Λιβιτσάνου), θα γνωρίσουμε τον Λεωνίδα Λάλο […]

Ένας άντρας με… τα όλα του μεταλλάσσεται σε γυναίκα και μοιράζεται μαζί μας τα ευτράπελα της νέας του ζωής σε καθημερινή βάση, από το φθινόπωρο στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Η απολαυστική «Λόλα», βασισμένη στην ομώνυμη επιτυχημένη Αργεντίνικη σειρά, θα μας κρατάει συντροφιά κάθε απόγευμα. Πριν γνωρίσουμε τη Λόλα (Άντα Λιβιτσάνου), θα γνωρίσουμε τον Λεωνίδα Λάλο (Γιάννης Αϊβάζης). εκδότη και διευθυντή του ‘ΜΙΣΤΕΡ’, ενός τυπικού «αντρικού» περιοδικού. Νέος, ωραίος και πετυχημένος, είναι ο ιδανικός εργένης και το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου πολλών γυναικών. Ο ίδιος όμως τις γυναίκες τις αντιμετωπίζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τις παρουσιάζει στο περιοδικό: ως αναλώσιμα αντικείμενα ηδονής! Η ιδεολογία του για την ζωή συνοψίζεται στο μότο «γρήγορα αυτοκίνητα, γρήγορο Ιντερνετ, γρήγορες γυναίκες»… Μ΄ αυτή ακριβώς την σειρά! Στο διάβα του ο Λεωνίδας αφήνει θύματα με την ίδια ταχύτητα που οδηγεί το τζιπ του. Το τελευταίο όμως θύμα του, η όμορφη και μυστηριώδης Ρομίνα, αποφασίζει να του δώσει ένα μάθημα και – με τη βοήθεια μιας τσιγγάνας – του κάνει μάγια! Έτσι μια νύχτα με ολική έκλειψη πανσέληνου, ο Λεωνίδας κοιμάται βαθειά τον ύπνο του… αδίκου σαν άντρας κατακτητής και το επόμενο πρωί ξυπνάει στο σώμα… μιας όμορφης γυναίκας!
Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος, Θανάσης Τσαουσόπουλος, Στάμος Τσάμης, Στέφανος Κοντομάρης.
Παίζουν: Άντα Λιβιτσάνου, Θανάσης Ευθυμιάδης, Τάσος Χαλκιάς, Άννα Αδριανού, Χρήστος Βασιλόπουλος, Γιάννης Αϊβάζης, Ειρήνη Μπαλτά, Θάνος Καληώρας, Σύλβια Δεληκούρα, Σταύρος Νικολαϊδης, Βαλέρια Κουρούπη, Βίβιαν Κοντομάρη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Στέλιος Πετράκης, Οδυσσέας Σταμούλης, Ελένη Παπαδόγια, Ράνια Ιωαννίδου, Κωσταντίνα Σαββίδη, Τόνια Σωτηροπούλου και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024