Αρνητικό το πρόσημο στις αγορές των ΗΠΑ και της Ευρώπης την Τρίτη
Με σημαντική πτώση κινήθηκαν οι αγορές στις ΗΠΑ και την Ευρώπη την Τρίτη, με τους δείκτες στην Ευρώπη να κινούνται καθοδικά και να καταγράφουν απώλειες που ξεπέρασαν ακόμα και το 2-2,5% όπως στο Λονδίνο και στη Φρανκφούρτη.
Με σημαντική πτώση κινήθηκαν οι αγορές στις ΗΠΑ και την Ευρώπη την Τρίτη, με τους δείκτες στην Ευρώπη να κινούνται καθοδικά και να καταγράφουν απώλειες που ξεπέρασαν ακόμα και το 2-2,5%.
Ο Dow Jones υποχώρησε κατά 1,14% και διαμορφώθηκε τελικά στις 11.348,55 μονάδες. Πτώση κατά 0,93% είχε και ο Standard&Poors 500 για να κλείσει τελικά στις 1.266,72 μονάδες.
Ο Nasdaq έχασε 1,35% και διαμορφώθηκε στις 2.384,36 μονάδες.
Στις 5.320,40 μονάδες έκλεισε ο FTSE 100 στο Λονδίνο μετά από πτώση κατά 2,43%. Πτωτικά κινήθηκε και ο DAX 30 στη Φρανκφούρτη που υποχώρησε κατά 2,39% μέχρι τις 6.282,43 μονάδες.
Στο Παρίσι, ο CAC 40 υποχώρησε κατά 2,67% στις 4.332,79 μονάδες ενώ ο SMI στη Ζυρίχη έχασε 1,62% για να διαμορφωθεί τελικά στις 7.115,18 μονάδες.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.