Πέρασαν τα φαβορί στους «4» του τουρνουά χόκεϊ επί χόρτου γυναικών
Ολοκληρώθηκε η Α φάση του Ολυμπιακού τουρνουά χόκεϊ επί χόρτου γυναικών με τις αναμετρήσεις για την 5η και τελευταία ημέρα. Ετσι, στους ημιτελικούς την πρόκριση πήραν απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο και τα ζευγάρια έχουν ως εξής: Γερμανία-Κίνα και Ολλανδία-Αργεντινή.
Ολοκληρώθηκε η Α φάση του Ολυμπιακού τουρνουά χόκεϊ επί χόρτου γυναικών με τιςαναμετρήσεις για την 5η και τελευταία ημέρα.Ετσι, στους ημιτελικούς την πρόκριση πήραν απευθείαςοι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο και τα ζευγάρια έχουν ως εξής: Γερμανία-Κίνα και Ολλανδία-Αργεντινή.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)