
Κινέζες στο πρώτο και στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο διπλό του μπάντμιντον
Ώρα μεταλλίων την Παρασκευή στο μπάντμιντον, καθώς οι Κινέζες Τζινγκ Ντου/Γιάνγκ Γιου ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο διπλό των γυναικών, που νίκησαν τις Χιοτζούνγκ Λι/ Κιουνγκουόν Λι από τη Νότια Κορέα. Οι επίσης Κινέζες Γίλι Ουέι/Γιαουέν Ζανγκ κατέκτησαν το χάλκινο.
66
Ώρα μεταλλίων την Παρασκευή στο μπάντμιντον, καθώς οι Τζινγκ Ντου/Γιάνγκ Γιου ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο διπλό των γυναικών.
Το δίδυμο από την Κίνα επιβλήθηκε στον τελικό της διοργάνωσης των Χιοτζούνγκ Λι/ Κιουνγκουόν Λι από τη Νότια Κορέα με 21-15, 21-13 και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Οι Κινέζες Γίλι Ουέι/Γιαουέν Ζανγκ κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, αφού νίκησαν στον «μικρό τελικό» τις Μιγιούκι Μαέντα/Σατόκο Σουετσούνα από την Ιαπωνία.
Τα αποτελέσματα της Παρασκευής
ΤΕΛΙΚΟΣ
Τζινγκ Ντου/Γιάνγκ Γιου (Κίνα) – Χιοτζούνγκ Λι/Κιουνγκουόν Λι (Νότια Κορέα) 21-15, 21-13
«ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ»
Γίλι Ουέι/Γιαουέν Ζανγκ (Κίνα) – Μιγιούκι Μαέντα/Σατόκο Σουετσούνα (Ιαπωνία) 21-17, 21-10
Τα αποτελέσματα στους ημιτελικούς του μονού ανδρών
Τσονγκ Ουέι Λι (Μαλαισία)-Χιουνίλ Λι (Νότια Κορέα) 21-18, 13-21, 21-13
Νταν Λιν (Κίνα)-Τζιν Τσεν (Κίνα) 21-12, 21-18
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων: «Τριαντόπουλος και Καραμανλής έπρεπε να είναι μαζί κατηγορούμενοι στην κύρια δίκη για τα Τέμπη»
- Και επίσημα ο Γιούργκεν Κλοπ για τέσσερα χρόνια στον πάγκο της εθνική Γερμανίας
- Μανιάτης προς ΕΕ: Πότε θα λειτουργήσει επιτέλους το σύστημα τηλεδιοίκησης και αυτόματης πέδησης ETCS στην Ελλάδα;
- Δήμος Παλλήνης: Οριστική λύση για τις εργατικές κατοικίες Παλλήνης
- «Ο Γκουαρντιόλα απέρριψε την πρόταση της Ιταλίας» (vid, pic)
- Πυρκαγιές στην Ισπανία: Για δραματική κατάσταση κάνει λόγο ο Σάντεθ – Η Ελλάδα στέλνει δύο Καναντέρ




