Κινέζες στο πρώτο και στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο διπλό του μπάντμιντον
Ώρα μεταλλίων την Παρασκευή στο μπάντμιντον, καθώς οι Κινέζες Τζινγκ Ντου/Γιάνγκ Γιου ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο διπλό των γυναικών, που νίκησαν τις Χιοτζούνγκ Λι/ Κιουνγκουόν Λι από τη Νότια Κορέα. Οι επίσης Κινέζες Γίλι Ουέι/Γιαουέν Ζανγκ κατέκτησαν το χάλκινο.
Ώρα μεταλλίων την Παρασκευή στο μπάντμιντον, καθώς οι Τζινγκ Ντου/Γιάνγκ Γιου ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο διπλό των γυναικών.
Το δίδυμο από την Κίνα επιβλήθηκε στον τελικό της διοργάνωσης των Χιοτζούνγκ Λι/ Κιουνγκουόν Λι από τη Νότια Κορέα με 21-15, 21-13 και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Οι Κινέζες Γίλι Ουέι/Γιαουέν Ζανγκ κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, αφού νίκησαν στον «μικρό τελικό» τις Μιγιούκι Μαέντα/Σατόκο Σουετσούνα από την Ιαπωνία.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών