Η Τονγκ πήρε το χρυσό στα +78 και ο Ίσι στα +100 του τζούντο
Η Ουέν Τονγκ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των +78 κιλών του τζούντο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Η Κινέζα αθλήτρια επιβλήθηκε στον τελικό της Μάκι Τσουκάντα από την Ιαπωνία, την αντίσταση της οποίας κατέβαλε με Ippon, 4 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα. Ο Σατόσι Ίσι πήρε το χρυσό στην κατηγορία των +100 κιλών.
102
Η Ουέν Τονγκ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των +78 κιλών του τζούντο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
Η Κινέζα αθλήτρια επιβλήθηκε στον τελικό της Μάκι Τσουκάντα από την Ιαπωνία, την αντίσταση της οποίας κατέβαλε με Ippon, 4 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν η Λουτσίγια Πολάβντερ από τη Σλοβενία και η Ίνταλις Ορτίς από την Κούβα.
Στους άνδρς, ο Σατόσι Ίσι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των +100 κιλών του τζούντο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
Ο Ιάπωνας αθλητής επιβλήθηκε στον τελικό του Αμπντούλο Τανγκρίεβ από το Ουζμπεκιστάν. Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν ο Κουβανός Όσκαρ Μπρέισον και ο Γάλλος Τεντί Ρινέρ.
Η κατάταξη στα +78 κιλά:
1. Ουέν Τονγκ (Κίνα)
2. Μάκι Τσουκάντα (Ιαπωνία)
3. Λουτσίγια Πολάβντερ (Σλοβενία)
3. Ίνταλις Ορτίς (Κούβα)
5. Ναγιούνγκ Κιμ (Νότια Κορέα)
5. Τσερενχάντ Ντοριγκότοβ (Μογγολία)
7. Σαμάχ Ραμαντάν (Αίγυπτος)
7. Αν-Σοφί Μοντιέρ (Γαλλία)
Η κατάταξη στα +100 κιλά:
1. Σατόσι Ίσι (Ιαπωνία)
2. Αμπντούλο Τανγκρίεβ (Ουζμπεκιστάν)
3. Όσκαρ Μπρέισον (Κούβα)
3. Τεντί Ρινέρ (Γαλλία)
5. Μοχαμάντ Ρεζά Ροντακί (Ιράν)
5. Λάσα Γκουτζετζιάνι (Γεωργία)
7. Ταμερλάν Τμένοβ (Ρωσία)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442