
Δεν μου αρέσει να με τσουβαλιάζουν, η απάντηση της Δεβετζή
Η Πηγή Δεβετζή την παρασκευή ξεκινά την προσπάθειά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Νωρίτερα όμως έδωσε κάποιες απαντήσεις σχετικά με το ντόπινγκ. «Εμένα προσωπικά με ενοχλεί να με τσουβαλιάζουν. Αθλούμαι από τα τέσσερα μου, δηλαδή 28 χρόνια, και ακόμη παραμένω πολύ καχύποπτη» είπε...
89
Την επιθυμία της να συνεχίσει να αγωνίζεται για μερικά χρόνια ακόμα και να σταματήσει μετά από μια σημαντική επιτυχία, εξέφρασε η Χρυσοπηγή Δεβετζή σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή».
Η Eλληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Ελλάδας για κάποιο μετάλλιο στους Αγώνες, έκανε ακόμα λόγο για δέος και συγκίνηση την στιγμή που παρέδωσε την ολυμπιακή φλόγα στους κινέζους.
«Εβλεπα στο παρελθόν φίλους και συναθλητές να παραδίδουν τη φλόγα και αναρωτιόμουν, αν άραγε θα μπορέσω να φτάσω και εγώ στον βωμό. Τελικά έφτασα, και ήταν μια στιγμή από τις καλύτερες της ζωής μου».
Οσο για τα μελλοντικά σχέδιά της, τόνισε: «Θα ήθελα να συνεχίσω για μερικά χρόνια ακόμα. Προϋποθέσεις υπάρχουν: ο άντρας μου με έχει στηρίζει πολύ από την πρώτη στιγμή στις επιλογές μου, ενώ σε μια εποχή που οι περισσότεροι γυρνούν την πλάτη στον στίβο, έχω δίπλα μου και τους χορηγούς μου. Αυτό που επιθυμώ είναι να σταματήσω με το κεφάλι ψηλά και στην συνέχεια να κάνω οικογένεια. Θα ήθελα, όμως, πολύ να φύγω μετά από μια σημαντική επιτυχία. Αν λοιπόν κάνω παγκόσμιο ρεκόρ, θα πρέπει να σταματήσω ακριβώς την ίδια στιγμή».
Οσον αφορά το θέμα του ντόπινγκ, τόνισε: «Εμένα προσωπικά με ενοχλεί να με τσουβαλιάζουν. Αθλούμαι από τα τέσσερα μου, δηλαδή 28 χρόνια, και ακόμη παραμένω πολύ καχύποπτη. Όταν μου δίνουν νερό, το γυρνάω ανάποδα, για να δω εάν είναι σφραγισμένο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πούσκας-Σανταμαρία: Η ιστορία του Παναθηναϊκού θα είχε γραφτεί διαφορετικά
- Πάολο Ζαμπόλι, ο άνθρωπος για τα deals του Τραμπ – Αλισβερίσια, συμφωνίες και η ατζέντα «Πρώτα η Αμερική»
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του MEGA
- Ολικό «λίφτινγκ» για το Δημοτικό Γήπεδο Μεθάνων–Επένδυση στη νεολαία και το μέλλον της περιφέρειας
- Μια ανάλυση του εκπαιδευτικού συστήματος του Deree University που δίνει έμφαση στα soft skills, την ευελιξία και την ολιστική καλλιέργεια του φοιτητή
- Χανιά: Είχαν 8 σκυλιά σε ποιμνιοστάσιο αλλά δεν τα φρόντιζαν – Σύλληψη 37χρονου




