Ούτε ο Λιούμπισιτς θα αγωνισθεί στο Πεκίνο
Μετά τους Ίβο Κάρλοβιτς και Μάριο Αντσιτς, ο Ιβάν Λιούμπισιτς έγινε ο τρίτος τενίστας από την Κροατία, ο οποίος δεν θα δώσει το «παρών» στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις. Όπως έγινε γνωστό από την αποστολή της χώρας, ο Λιούμπισιτς, ο οποίος είναι Νο 51 στην παγκόσμια κατάταξη, ταλαιπωρείται από τραυματισμό.
26
Μετά τους Ίβο Κάρλοβιτς και Μάριο Αντσιτς, ο Ιβάν Λιούμπισιτς έγινε ο τρίτος τενίστας από την Κροατία, ο οποίος δεν θα δώσει το «παρών» στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις.
Όπως έγινε γνωστό από την αποστολή της χώρας, ο Λιούμπισιτς, ο οποίος είναι Νο 51 στην παγκοσμια κατάταξη, ταλαιπωρείται από τραυματισμό, χωρίς ωστόσο να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.
Μετά την εξέλιξη αυτή, τη θέση του Λιούμπισιτς στο ταμπλό πήρε ο Ντέβον Μάλινγκς από τις Μπαχάμες, ο οποίος θα αναμετρηθεί στο πλαίσιο του α΄ γύρου με τον Αργεντινό Αγκουστίν Καγέρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Ο Μπαρτζώκας είδε από κοντά τον Πουλακίδα στο Summer League (pic, vid)
- Απίστευτο: Ο επί 10 χρόνια γιατρός της εθνικής Σενεγάλης ήταν… γυναικολόγος!
- «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζόουνς Γκαρσία»
- Τι έκανε ο Πουλακίδας κόντρα στους Γκρίζλις στο Summer League (vid)
- Συναγερμός στην Αργεντινή με Μέσι πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία!
- Χαμός από 100.000 Νορβηγούς στο Όσλο: Υποδοχή ηρώων στην Εθνική μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442