Αποσύρθηκαν οι ντοπέ Ρουμάνες αθλήτριες στίβου
Οι Ελενα Αντότσι και Κριστίνα Βασιλόιου, με επιστολή τους προς τη ρουμανική ομοσπονδία στίβου ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από την ενεργό δράση μετά το σκάνδαλο ντόπινγκ που ξέσπασε. «Πήραμε αυτή την απόφαση να αποσυρθούμε, καθώς η προσωπική μας ζωή έγινε πολύ δύσκολη μετά το σκάνδαλο ντόπινγκ».
89
Οι Ελενα Αντότσι και Κριστίνα Βασιλόιου, με επιστολή τους προς τη ρουμανική ομοσπονδία στίβου ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από την ενεργό δράση μετά το σκάνδαλο ντόπινγκ που ξέσπασε.
«Πήραμε αυτή την απόφαση να αποσυρθούμε, καθώς η προσωπική μας ζωή έγινε πολύ δύσκολη μετά το σκάνδαλο ντόπινγκ, που έβγαλαν τα ΜΜΕ», αναφέρουν στην επιστολή τους οι Ρουμάνες αθλήτριες.
Η Ολυμπιακή επιτροπή της Ρουμανίας είχε ανακοινώσει, ότι στις δύο αθλήτριες των 1.500μ. είχε ανιχνευθεί υψηλή συγκέντρωση οξυγόνου στο αίμα τους.
Η Ολυμπιακή Επιτροπή πάντως δήλωσε, ότι θα περιμένει και τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος, πριν αποφασίσει για την τιμωρία των αθλητριών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442