Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια του πολύνεκρου δυστυχήματος στο Πέραμα
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τα αίτια του πολύνεκρου δυστυχήματος στον Πέραμα. Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο χημικός ναυτιλίας, ενώ ο μηχανικός ασφαλείας και ο πλοίαρχος θα απολογηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.
30
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες τωναρχών για τα αίτια του πολύνεκρου δυστυχήματος στον Πέραμα.
Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο χημικός ναυτιλίας, ενώ ο τεχνικός ασφαλείας και ο Φιλιππινέζος πλοίαρχος θα απολογηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.
Η απολογία του χημικού ναυτιλίας ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.
H εισαγγελία Πειραιά άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία και σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η απάντληση των υδάτων από το πλοίο, κατά συνέπεια δεν έχει ακόμα αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρχει και άλλος εργαζόμενος εγκλωβισμένος.
Εν τω μεταξύ, στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαρκογιαννάκη: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να μιλήσει για αξιοκρατία – Ο Λαζαρίδης είναι η κορυφή του παγόβουνου
- Μέση Ανατολή: Τα «μάτια» του Ιράν στην περιοχή – Ο δορυφόρος made in china που βοηθά την Τεχεράνη
- 5+1 ανοιχτά μέτωπα ρίχνουν βαριά σκιά πάνω στην ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή για το Κράτος Δικαίου
- Ο Τραμπ ζήτησε από τον Σι να μη δίνει όπλα στο Ιράν – Η απάντηση του Κινέζου προέδρου
- Μιχάλης Μητρούσης: «Ξεπέρασα την κατάθλιψη όταν έπαιξα ποδόσφαιρο στην ομάδα του Άρη» (vid)
- Αφρικανική σκόνη και λασποβροχές έως την Παρασκευή – Δείτε χάρτες
- Γεώργιος Μυλωνάς: «Ε, εμείς είμαστε Έλληνες…»
- Πέθανε ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέ Σανταμαρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442