Νέο κρούσμα ντόπινγκ χτύπησε τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς βρέθηκε θετικό το πρώτο δείγμα πυγμάχου, που ανήκει στην ολυμπιακή ομάδα, που θα ταξιδέψει στο Πεκίνο. Την ύπαρξη θετικού δείγματος του πυγμάχου ανακοίνωσε και η Ομοσπονδία Πυγμαχίας, η οποία θα ανακοινώσει το όνομα μετά και την εξέταση του 2ου δείγματος.
Νέο κρούσμα ντόπινγκ χτύπησε τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς βρέθηκε θετικό το πρώτο δείγμα πυγμάχου, που ανήκει στην ολυμπιακή ομάδα, που θα ταξιδέψει στο Πεκίνο.
Την ύπαρξη θετικού δείγματος του πυγμάχου ανακοίνωσε και η Ομοσπονδία Πυγμαχίας, η οποία θα ανακοινώσει το όνομα μετά και την εξέταση του 2ου δείγματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠ έχει ως εξής: «Το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε σήμερα (Παρασκευή) την Ομοσπονδία ότι μετά από έλεγχο βρέθηκε θετικό, σε απαγορευμένη ουσία, το πρώτο δείγμα αθλητή της ολυμπιακής ομάδας. Η Ομοσπονδία πυγμαχίας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου και του δεύτερου δείγματος θα προβεί στην ανακοίνωση του ονόματος του αθλητή, καθώς και σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, όπως καθορίζονται από την κείμενη νομοθεσία».
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οργή σε Μόναχο και γερμανικά ΜΜΕ για τις αποφάσεις του Πορτογάλου διαιτητή, Ζοάο Πινιέιρο στο 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν – Στο επίκεντρο οι φάσεις με Νούνο Μέντες και Ζοάο Νέβες, σκληρές δηλώσεις από τη διοίκηση και τον Κομπανί
Μετά το break των Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο πρώτο ματς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν τους «Λύκους» με 38 πόντους διαφοράς στο Game 2, για το 1-1 στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA – Σημαντικό προβάδισμα για τους Νικς μετά το 2-0 επί των Σίξερς.