«Χρυσός» ο Τσακμάκης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σλάλομ
Το… νταμπλ στα χρυσά μετάλλια έκανε ο Χρήστος Τσακμάκης, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανεβαίνει στο βάθρο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σλάλομ Εφήβων-Νεανίδων και Νέων κάτω των 23 ετών, που φέτος διεξήχθη στο Σόλκαν της Σλοβενίας.Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Μεθάνων «Νηρηίς» έστειλε αισιόδοξο μήνυμα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.
89
Το… νταμπλ στα χρυσά μετάλλια έκανε ο Χρήστος Τσακμάκης, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανεβαίνει στο βάθρο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σλάλομ Εφήβων-Νεανίδων και νέων κάτω των 23 ετών, που φέτος διεξήχθη στο Σόλκαν της Σλοβενίας.
Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Μεθάνων «Νηρηίς» ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο C1 νέων κάτω των 23 ετών σημειώνοντας συνολικό χρόνο 208.84, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.
Στα υπόλοιπα αγωνίσματα οι αθλητές μας έμειναν εκτός τελικού. Στα ημιτελικά του Κ1 κάτω των 23 ετών ο Μάριος Καλτσής κατετάγη 23ος (104.63) και ο Γιαννόπουλος 29ος (108.49). Στον τελικό προκρίθηκαν οι 10 πρώτοι.
Στα ημιτελικά του C1 εφήβων ο Μαντάς κατέλαβε την 24η θέση (143.87) και στο Κ1 εφήβων ο Πατρώνας κατετάγη 39ος (204.98). Και στα δύο αγωνίσματα προκρίθηκαν στον τελικό οι 10 πρώτοι.
Τέλος στο ομαδικό Κ1 κάτω των 23 ετών το ελληνικό πλήρωμα (Γιαννόπουλος, Γιώργος και Μάριος Καλτσής) κατέλαβε την 11η θέση (226.29) και στο ομαδικό C1 κάτω των 23 ετών η ελληνική ομάδα (Τσακμάκης, Μαντάς, Παπαθανάσης) κατετάγη 9η (581.61)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Το παρασκήνιο της κόντρας του Αταμάν με τον Μαρτίνεθ (vid)
- Παράπονα του Κομπανί για τη διαιτησία: «Πολλές αποφάσεις εναντίον μας»
- Σάλος στη Γερμανία για τον Ζοάο Πινιέιρο: «Σκάνδαλο στο Μόναχο»
- NBA: Διέλυσαν τους Τίμπεργουλβς και ισοφάρισαν οι Σπερς, 2-0 για τους Νικς (vids)
- Με Ντιφαλά και Ράντοβιτς το Game 4 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια
- Η…. ενδέκατη εντολή: Η Ζαλγκίρις έκοψε το… σεξ για να πάει Final-4! (pic)
- Για μια θέση στην Ιστορία η ΑΕΚ: Κόντρα στη Μάλαγα στον ημιτελικό του BCL
- Χαμός στο Παρίσι: Επεισόδια και μεγάλη ένταση μετά την πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442