
Την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών αναμένουν κυβέρνηση και Deutsche Telekom για τον ΟΤΕ
Την έγκριση από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές περιμένουν κυβέρνηση και Deutsche Telekom για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία για τον ΟΤΕ, όπως ειπώθηκε στη συνάντηση του κ. Αλογοσκούφη και του κ. Χατζηδάκη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της γερμανικής εταιρείας.
27
Την έγκριση από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές περιμένουν κυβέρνηση και Deutsche Telekom για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία για τον ΟΤΕ, όπως ειπώθηκε την Τρίτη στη συνάντηση του κ. Αλογοσκούφη και του κ. Χατζηδάκη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της γερμανικής εταιρείας Ρενέ Όμπερμαν.
Ο κ. Αλογοσκούφης δήλωσε ότι «μετά την ψήφιση της συμφωνίας από το ελληνικό κοινοβούλιο προσβλέπουμε στην έγκρισή της από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές ώστε να ξεκινήσει να υλοποιείται η συμφωνία το ταχύτερο δυνατό».
Και οι δύο πλευρές θα κάνουν ό,τι χρειάζεται προς όφελος του ΟΤΕ των καταναλωτών των εργαζομένων και της οικονομίας, προσέθεσε.
Ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε ότι ο ΟΤΕ «ανεβαίνει κατηγορία» και ότι η κυβέρνηση επενδύει ελπίδες και χρήματα, έτσι ώστε «να μην χάσουμε το τρένο της ψηφιακής επανάστασης. Θέλουμε ο ΟΤΕ να έχει ρόλο κλειδί» είπε.
Από την πλευρά του ο κ. Όμπερμαν δήλωσε ότι «είμαστε υπερήφανοι που επιλεχθήκαμε από την ελληνική πλευρά. Είναι μια στρατηγική συνεργασία και είμαστε ευγνώμονες για αυτή την επένδυση. Αυτή η συνεργασία μπορεί να δουλέψει ώστε να υπάρχουν πολλά προτερήματα για τον Οργανισμό, τις υπηρεσίες και τους πολίτες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού Επισκοπή
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας
