Σε δύο μήνες η σταδιακή επαναλειτουργία του νοσοκομείου «Αγ.Ανδρέας»
Εντός του Σεπτεμβρίου θα επιστρέψουν οι πρώτοι ασθενείς στο νοσοκομείο «Αγ.Ανδρέας» της Πάτρας, το οποίο εκκενώθηκε την περασμένη εβδομάδα, λόγω του σεισμού των 6,5 Ρίχτερ. Ο υπουργός Υγείας δεσμεύθηκε ότι τα έργα θωράκισης του κτιρίου ξεκινούν άμεσα.
30
Εντός του Σεπτεμβρίου θα επιστρέψουν οι πρώτοι ασθενείς στο νοσοκομείο «Αγ.Ανδρέας» της Πάτρας, το οποίο εκκενώθηκε την περασμένη εβδομάδα, λόγω του σεισμού των 6,5 Ρίχτερ. Ο υπουργός Υγείας δεσμεύθηκε ότι τα έργα θωράκισης του κτιρίου ξεκινούν άμεσα.
Σε ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ότι η αποκατάσταση των ζημιών θα έχει ολοκληρωθεί στις 30 Αυγούστου 2008, ώστε μέσα στον Σεπτέμβριο να επανέλθουν όλοι οι ασθενείς, οι οποίοι έχουν για λόγους προληπτικούς μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Ρίο Πατρών».
Επίσης εγκρίνεται η κατασκευή δύο επιπλέον ορόφων στην υπό κατασκευή πτέρυγα του κυρίως κτιρίου, ενώ στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2009-2013 προβλέπεται η κατασκευή δύο χαμηλών κτιρίων, βοηθητικών για τη λειτουργία του νοσοκομείου.
Ο κ. Αβραμόπουλος θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον διοικητή του ΕΚΕΠΥ, τις διοικήσεις της 6ης ΔΥΠΕ και τους διοικητές των Νοσοκομείων της περιοχής, ώστε να ρυθμιστούν τα θέματα λειτουργίας του νοσοκομείου «Ρίο Πατρών», το οποίο έχει επιβαρυνθεί με ασθενείς από τον «Αγ. Ανδρέα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- «Τραυματισμένοι γονείς φώναζαν τα παιδιά τους» – Μαρτυρία από τη νύχτα των βομβαρδισμών στη Βηρυτό
- Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Τι κατέθεσε ο πατέρας του δράστη – «Σχεδίαζε επίθεση 5 ημέρες πριν»
- Οι προσπάθειες διασωστών και γιατρών να σώσουν τη Μυρτώ – Στο μικροσκόπιο οι κηλίδες αίματος στο Airbnb
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Τουρκία: Νεκρός από αιμορραγία ο 14χρονος δράστης του μακελειού σε σχολείο – Νέα στοιχεία από τη νεκροψία
- Η ομολογία Λαζαρίδη για την ποινικά κολάσιμη πράξη της απάτης και η σκοπιμότητα (;) πίσω από την πρόθεση επανόρθωσης
- Τζέιμς Μποντ: Η Amazon MGM ανοίγει τα χαρτιά της – Tο στοίχημα των 8 δισ, o διάδοχος, το μεγάλο εμπόδιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442