Εξελιγμένο & φθηνό
Το laptop των 100 δολαρίων κυκλοφορεί ήδη στις φτωχές χώρες του κόσμου, ωστόσο ο εμπνευστής της ιδέας Νίκολας Νεγκροπόντε δεν σταματά εδώ και πρόσφατα παρουσίασε τον διάδοχό του, ένα μικρότερο σε διασ
Το laptop των 100 δολαρίων κυκλοφορεί ήδη στις φτωχές χώρες του κόσμου, ωστόσο ο εμπνευστής της ιδέας Νίκολας Νεγκροπόντε δεν σταματά εδώ και πρόσφατα παρουσίασε τον διάδοχό του, ένα μικρότερο σε διαστάσεις και πιο ισχυρό μοντέλο, το ΟLΡC (Οne Laptop per Child) ΧΟ Laptop 2.0. Στην πραγματικότητα μοιάζει περισσότερο με ψηφιακό βιβλίο, καθώς ανοίγει και αποκαλύπτει δύο οθόνες αφής, πάνω στις οποίες το παιδί μπορεί να δουλέψει πολύ ευχάριστα. Δυστυχώς, η κυκλοφορία του αναμένεται να καθυστερήσει και σίγουρα δεν θα το δούμε στην αγορά πριν από το 2010. Ας ελπίσουμε ότι η υπόσχεση των εμπνευστών του για τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 50 ευρώ και κατανάλωση ενός Watt θα τηρηθούν στο ακέραιο.
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- ΦΠΑ: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μηδενικές δηλώσεις
- Οι Locomondo φέρνουν μια καλοκαιρινή δροσιά στην κάψα της Αθήνας
- Ένας νέος αγώνας πυρηνικών εξοπλισμών πλησιάζει – Υπάρχει τρόπος να τον σταματήσουμε;
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία με τις τοποθετήσεις των συνηγόρων
- Ο Πούτιν αποκάλυψε ότι έλαβε μήνυμα από τον Ιρανό ανώτατο ηγέτη
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για την προπόνηση με βάρη
- Αλλαγές στα επιδόματα: Δημιουργείται ενιαίο ψηφιακό μητρώο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442