Κινδυνεύει με ισόβιο αποκλεισμό ο Μίκουλας Κονόπκα
Ο πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στίβου του Μπέρμιγχαμ, Μίκουλας Κονόπκα, κινδυνεύει με ποινή ισόβιου αποκλεισμού, καθώς φέρεται να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών για δεύτερη φορά στην καριέρα του.
89
Ο πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στίβου του Μπέρμιγχαμ, Μίκουλας Κονόπκα, κινδυνεύει με ποινή ισόβιου αποκλεισμού, καθώς φέρεται να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών για δεύτερη φορά στην καριέρα του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sme», η οποία επικαλείται πηγές του εργαστηρίου αντιντόπινγκ της Βιέννης, ο Σλοβάκος σφαιροβόλος βρέθηκε θετικός σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που υποβλήθηκε στις 13 Μαϊου.
Το 2002 ο Κονόπκα είχε τιμωρηθεί με ποινή δύο χρόνων για χρήση στανοζολόνης.
Αν επιβεβαιωθεί επίσημα και η δεύτερη παράβαση του κανονισμού ντόπινγκ από τον 28χρονο αθλητή, είναι πιθανό να τιμωρηθεί με αποκλεισμό ακόμη και δια βίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442